EYT'lilere Kötü Haber! Yasa Yine AK Parti ve MHP Tarafından Reddedildi.

EYT'lilere Kötü Haber! Yasa Yine AK Parti ve MHP Tarafından Reddedildi.

EYT'lilere Kötü Haber! Yasa Yine AK Parti ve MHP Tarafından Reddedildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul Milletvekili Avukat Mahmut Tanal'dan sosyal medyada yeni bir açıklama geldi. Tanal açıklamasında ise EYT oylamasının yine AK Parti ve MHP'ye tarafından engellendiğini ifade etti.

 

CHP nin verdiği Emeklilikte yaşa takılanlar İle ilgili kanun teklifi Akparti ve MHP oyları İle meclis genel kurulunda reddedildi" dedi.

İŞTE TANAL'IN PAYLAŞIMI

 

ÖZGÜR ÖZEL'İN PAYLAŞIMI

 


 
ÖZKAN YALIM'IN AÇIKLAMASI


Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Baş, konuşmasına çeşitli sektörlerde hakları için direnen işçileri selamlayarak başladı.

‘EĞER EYT MAĞDURLARINI EMEKLİ ETMEZSENİZ, HALK SİZİ SİYASETTEN EMEKLİ EDECEKTİR’

Baş, binlerce yurttaşın Ankara’da yaptığı EYT eylemine de değinerek, ‘Bu mücadelenin sesini kısmaya çalışan basın yayın organları 6,3 milyon EYT mağdurunun vebali boynunuzdadır’ dedi. Baş, “Bize ulaşan bilgilere göre AKP EYT mücadelesine saldırıya hazırlanıyor. Yandaş medya devreye sokulacak, size çeşitli iftiralar atacaklar. Yenemedikleri haklı olan her mücadeleyi karaladıkları gibi karalayacaklar. Dış güç diyecekler, maşa diyecekler, terörist diyecekler” ifadelerine yer verdi.

screenshot.png

Baş konuşmasını “Bir sözümüz de iktidaradır. Önümüzdeki günlerde yeniden genel kurula gelecek olan kanun teklifinde lehte oy kullanıp aleyhte kullananları teşhir edeceğiz. Buradan iktidarı bir kez daha uyarıyoruz, eğer EYT mağdurlarını emekli etmezseniz, halk sizi siyasetten emekli edecektir” diyerek sürdürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum