EYT’lileri umutlandıran gelişme

EYT’lileri umutlandıran gelişme

EYT’lileri umutlandıran gelişme

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar, bugün Erdoğan’ın İzmit’te gerçekleştireceği mitinge, seslerini Erdoğan’a duyurma adına toplu katılım kararı aldı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit Milli İrade Meydanı’nda saat 16.30’da miting gerçekleştirecek.

Miting öncesi geniş güvenlik önlemi alınırken son hazırlıklar da tamamlanmak üzere. Malumunuz bu mitingden 2 gün önce İstanbul Maltepe’de emeklilikte yaşa takılanlar dev bir miting gerçekleştirmiş ve 2 milyona yakın bir katılım yakalamalarına rağmen ulusal pek çok medya kuruluşuna konu dahi edilmemişti. EYT’li vatandaşlar, 31 Mart yerel seçimleri öncesi son kozlarını oynamıştı.

EYT SYD Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı, bugün ilimizde gerçekleştirilecek Erdoğan mitingi ile ilgili sürpriz bir karar aldı. Avcı, AKP’nin SMS yoluyla yaptığı toplu davetin mesajını paylaşarak, “AK Parti’nin davetine katılma kararı aldık. Burada sesimizi duyuracağız. Gelmek isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçsin. Saat 15.00’te toplanıp toplu halde yürüyerek mitinge geçeceğiz. 0532 157 91 88 numaralı telden bana ulaşabilirsiniz.

İstanbul’dan dahi katılım için arayan arkadaşlar. Yıkılan Cınarlı Camii mevkiinde toplanacağız. Arkadaşlardan ricam Türk bayrağı dışında bir pankart getirmemeleri. Polis kabul etmiyor. Atılan toplu mesajı, biz de bu ülkenin vatandaşları olarak davet kabul ettik. Sessiz bir yürüyüş gerçekleştirerek alana toplu halde gireceğiz.” dedi. EYT’li vatandaşların alana girmelerine izin verilecek mi, izin verilirse seslerini Erdoğan’a duyurabilecekler mi merak ediliyor.

Bilindiği gibi Erdoğan, EYT için “Türemiş” ifadesini kullanmış, hükümet yetkilileri ise “Boş işler”, “Gündemimizde yok” gibi sözleriyle bu kitleyi kırmıştı. Daha önce AKP’nin akıl hocalarından Şevki Yılmaz ile görüşen ve Erdoğan’a mektup yazmasını sağlayan Naim Avcı, bugün Erdoğan’a sesini bizzat duyurmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum