EZGİ MOLA HAKKINDA FLAŞ İDDİA!

EZGİ MOLA HAKKINDA FLAŞ İDDİA!

Ezgi Mola Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılıyor mu?

Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve birçok ilde farklı noktalarda çıkan yangınlarla ilgili sosyal medyada ‘Help Turkey’ paylaşımları yapıldı. TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola’nın da yangınlarla ilgili yaptığı paylaşımların TRT’de rahatsızlığa neden olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncunun yeni sezonda dizide yer almayacağı konuşuluyor.

Medyatava’nın haberine göre; TRT’nin OGM Pictures imzalı Masumlar Apartmanı dizisinde ‘Safiye’ karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın akıbeti merak konusu oldu.

10 gündür devam eden yangınlarla ilgili olarak kişisel sosyal medya hesabından iktidara eleştiriler yönelten ve ‘Help Turkey’ kampanyasına da katılan Ezgi Mola’nın, TRT yönetiminde rahatsızlık yarattığı konuşuluyordu.
 
EZGİ MOLA MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNDEN AYRILIYOR MU?
Ezgi Mola, büyük olasılıkla önümüzdeki sezon Masumlar Apartmanı kadrosunda yer almayacak. Konuyla ilgili olarak yapım şirketi OGM Pictures’a da henüz ulaşmış bir talep bulunmuyor.

Sosyal medyada başlatılan, birçok ünlü ismin destek verdiği ‘Help Turkey’ kampanyasıyla ilgili olarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı suç unsuru içerdiği tespit edilen paylaşımlarla ilgili resen soruşturma başlatmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.