Fahriye Evcen ile görümcesi arasında kriz!

Fahriye Evcen ile görümcesi arasında kriz!

ÖZÇİVİT AİLESİNDE KRİZ SÜRÜYOR!

Evcen ailesinde görümce krizi çıktı. Fahriye Evcen görümcesi Burçun Özçivit'i geçtiğimiz hafta İnstagram hesabından takip etmeyi bıraktı. Evcen'in bu hareketi ikilinin tartıştığı haberlerini gündeme getirdi. Hatta iddialara göre, oğlu Karan’ı da görümcesine göstermeme kararı aldı.

 

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen ile görümcesi Burçun Özçivit arasında ipler gelirdi. Evcen, görümcesini geçtiğimiz hafta İnstagram hesabından sildi. Bunun üzerine ikilinin tartıştığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Eşi ve kardeşi arasında kalan Burak Özçivit şimdilerde kara kara bu krizi nasıl atlatacaklarını düşünüyor.

Fahriye Evcen’le Burak Özçivit’in evinde şu sıralar “görümce krizi” yaşanıyor. Evcen, geçtiğimiz günlerde eşinin kardeşi Burçun Özçivit’le tartıştığı iddia edildi.


Tartışmanın ardından görümcesiyle arasındaki ipleri koparan güzel oyuncu, Burçun Özçivit’i sosyal medya hesaplarından da sildi. Hatta oğlu Karan’ı da görümcesine göstermeme kararı aldı.


BARIŞMAYA YANAŞMADI

Çiftin aileleri, olayı öğrenince tarafları barıştırmak için harekete geçti. Ancak görümcesini hayatından tamamen çıkaran Fahriye Evcen, barışmaya yanaşmadı.

YEĞENİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYAMADI
Burçun Özçivit bu yüzden yeğeni Karan’ın 1’inci yaş gününü de kutlayamadı.

Eşi ve kardeşi arasında çaresiz kalan Burak Özçivit şimdilerde kara kara bu krizi nasıl atlatacaklarını düşünüyor.

Burak Özçivit – Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz hafta bir yaşına basan oğulları Karan için evde bir kutlama yapmıştı. Fahriye Evcen’in Almanya’daki, Burak Özçivit’in de İstanbul’daki ailesi Karan’ın yaş günü partisine online olarak katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.