Farklı Belediyeler ve MEB Kamu İşçisi ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımladı

Farklı Belediyeler ve MEB Kamu İşçisi ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımladı

Farklı Belediyeler ve MEB Kamu İşçisi ve Güvenlik Görevlisi Alım İlanı Yayımladı

İŞKUR aracılığıyla  Belediyeler, Sulama Birlikleri ve MEB kamu işçisi alımı ve silahlı güvenlik görevlisi alımı ilanları yayımlandı.

Adaylar ilanlara başvururken İŞKUR üzerinden online veya şahsen 21 Mayıs 2019 tarihi bitimine kadar yapması gerekmektedir.

Belediye, sulama birliği ve MEB güvenlik görevlisi alımı için ilana silahlı olarak başvuru yapılması istenmektedir.

Gaziantep Balkız Nizip pompaj sulama birliği başkanlığı tarafından zirai sulamacı personeli alınacaktır: Başvuruya en az ilkokul mezunu 18 yaşını doldurmuş erkek adaylardan alımlar gerçekleştirilecektir. İş ilan 00004983223 numarası ile 2 kişinin alımları yapılacaktır.

Tokat Kınık Belediye Başkanlığı silahlı güvenlik görevlisi personeli alımı için: En az ortaöğretim ve dengi okul mezunlarından bay ve bayan 18 yaşını doldurmuş silah kartı olan adaylardan 1 kişi alınacaktır. İş ilan 00004982175 numarasına başvurular kabul edilmektedir.


Siirt Atabağı Belediye Başkanlığı beden işçisi personel alımı: Mülakatta işveren tarafından göz önünde bulundurulacak şartlar ilan numarasında belirtilmiştir. İş ilan 00004982911 numarası ile 3 kişi alınacaktır.

Ağrı Eleşkirt Belediye Başkanlığı kepçe operatörü personeli alımı: kepçe operatörü mesleğinde mesleki belge. G ve B sınıfı ehliyet talep edilmektedir. En az ilköğretim mezunları arısından bay ve bayan adaylardan 18 yaşını doldurmuş kepçe operatörü alımı iş ilan 00004983032 numarası ile 1 kişi istihdam edilecektir.

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü işçi olarak alınacaklarda aranacak şartlar:

Türk vatandaşı olmak. 18 yaşını doldurmuş olmak. Yaptırılacak arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak. Askerlik ile ilişiği olmaması yapmış olması, tecilli veya muaf olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak. Sözlü sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek. En az ilköğretim okul mezunu olmak. Engelli işçi olarak çalışma talebinde bulunanların en az %40 engelli olduğuna dair tam teşekküllü sağlık kurulundan alınan sağlık raporu ile belgelendirmek, 18 – 40 yaş arasında olmak.Kura sonucu asil listede yer alan adayların (10 Haziran 2019 -12 Haziran 2019) tarihleri arasında GAP mahallesi 2503 sokak no: 3 merkez/batman adresinde bulunan il milli eğitim müdürlüğü işçi atama Şubesi’ne elden teslim edeceklerdir.

Yukarıda belirtilen tarih aralığında belgelerini teslim etmeyen ya da eksik teslim edenler sözlü sınava alınmayacaktır.Adaylardan İstenilen belgeler: nüfus cüzdanı fotokopisi. TCK’nla adli sicil kaydı. Öğrenim belgesi fotokopisi. Askerlik durum belgesi fotokopisi. En az %40 engelli olduğuna dair tam teşekküllü sağlık kurulundan alınan sağlık raporu fotokopisi.

Kurum tarafından istenen diğer belgelerin asılları ibraz edilecek. iş ilan 00004983391 numarası ile 5 kişi istihdam edilecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum