Faruk Öz Açıkladı Hedef 16 Bin Personel

Faruk Öz Açıkladı Hedef 16 Bin Personel

Faruk Öz Açıkladı Hedef 16 Bin Personel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Öz, Adana ve Kocaeli’nde kurulmuş olan Organize Sanayi Bölgeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 bin, Ceyhan’da kurulmuş Organize Sanayi Bölgesi’nde 4 bin ve Dilovası Islah Organize Sanayi Bölgesin’de ise 7 bin personel alımı yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

Bakan Faruk Öz’ün açıklamalarına göre toplamda 16 bin personel alımı yapılması hedefleniyor. Son dönemlerde kurulan sanayi bölgelerindeki personel açığını kapatmak amacıyla bu sanayi bölgelerine 16 bin personel alımı yapacaklarını hedeflediklerini açıkladı.

Ayrıca Bakan Faruk Özlü, organize sanayi bölgelerinin faydalarından bahsetti. Kurulan organize sanayi bölgeleri işsizlik, çarpık kentleşme gibi büyük sorunların önüne geçeceğini dile getiren Bakan Faruk Öz, bulundukları illerin sanayilerinin gelişmesinde de çok büyük rol oynadıklarını söyledi.

Bakan Öz, organize sanayi bölgelerinin yakın gelecek için de çok önemli olduğunu ifade etti. Yakın gelecekte hammadde ve enerji ihtiyaçlarını minimal düzeye düşürecek olan organize sanayi bölgeleri böylece Türkiye’nin gelişmesi için de önemli bir adım olmuş olacak.

Bakan Faruk Öz’ün açıkladığı 16 bin personel istihdamı resmi olarak  yayınlandığı zaman da memurlara Haber Sitesi’ni takip ederek öğrenebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.