Fenomen dizinin izleyicisine kötü haber! Tahtı sallandı

Fenomen dizinin izleyicisine kötü haber! Tahtı sallandı

Fenomen dizinin izleyicisine kötü haber! Tahtı sallandı

Daha önce yeni gelen dizilerin hemen bitirildiğine çok defa şahit oldu. Türkiye'deki televizyon izleyicisi yeni gelen dizilere sabır kotasını çok az tanıyor ve eğer severse tam seviyor, sevmezse ipe götürüyor. Ancak bu ipe götürülme durumu sadece yeni diziler için geçerli değil. Öyle ki kendini yenilemeyen, sürekli kendini tekrarlayan dizilere de Türkiye'nin toleransı az.

Hal böyle olunca kanallar eski, yeni demeden dizilerin ipini çekiyor. Özellikle son zamanlarda çok fazla biten dizi haberi alıyoruz. Ama bunların birçoğu yeni başlayan dizilerdi ve kısa bir süre sonra yayından kaldırılanlardı. Ama şimdi sıra geldi ekranın kıdemli dizilerine. Sözün kısası şu ki; kendini geliştiremeyen, değiştiremeyen dizileri Türkiye sevmiyor.

ATV 'nin o dizisi de mi final yapacak? Kendisiyle yayınlanan başka diziler yüzünden reyting sonuçlarında gitgide en alt sıralara düşen o dizii hangisi.

Reyting yarışının kıran kırana yaşandığı salı gecesinde FOX TV'nin Kadın dizisi yine birinci oldu. Eşkıya uzun zamandır elde edemediği birinciliği bu hafta da yakalayamadı.

 

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, geçen sezonda salı günlerinin birincisi oluyordu. Yeni sezonda başlayan Kadın dizisi, Eşkıya'nın tahtını salladı. Reyting listesinde birinci sırada yine Kadın dizisi olurken ikinci Eşkıya Dünyaya Hükümaz Olmaz dizisi 2. sırada yer aldı. Kadın dizisinin özeti bile Ufak Tefek Cinayetler'i geçti.

Sosyal medyada artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sıkıcılaştığına dair yorumlar kol geziyor.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.