FETÖ’cülerin Yerine Taşeronlar Alınsın

FETÖ’cülerin Yerine Taşeronlar Alınsın

FETÖ’cülerin Yerine Taşeronlar Alınsın


Bilindiği üzere 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ yapılanmasına mensup memurlar tek tek temizlendi ve hala da temizlenmeye devam ediyor. Açığa almalar arttıkça devletin hizmet kalitesi de bununla ters orantılı azalacaktır. Yani devlet, halka verdiği hizmet kalitesini artırmak için bu boşalan kadroları bir an önce doldurmalıdır.

Doldurmalıdır dedik de kiminle doldurmalıdır, hangi koşulları taşıyan kişilerle doldurmalıdır soruları geliyor karşımıza. Vatanını, milletini canını pahasına seven kişileri alarak çalışma şevkine sahip kişileri memuriyete almalı başlangıçta. Bilindiği üzere taşerona da kadro müjdesi verilmişti. Boşalan bu kadrolara uygun şartlar koyularak seçilmiş taşeronlar alınmalı. Çalışmayı, devlete gerçekten hizmet etmeyi hak eden kişiler kadrolara sahip olmalıdır.

Taşeronların kadroya alınması, hem verilen sözü yerine getirmek olacak hem de devletteki personel açıklarının çoğunu doldurmak anlamına gelmektedir. Taşeron işçiler vatanına sadık bir şekilde işlerinin bilincinde olarak devlet tarafından verilen görevi kendilerine layık bir şekilde yapacaklardır.

Taşeron işçilerin de bu konuda bizlere talebi vardır. FETÖ’cü yapıdan temizlenen  ve şu an boş olan kadrolara sözleşmeli memur olarak alınmak istediğini belirttiler. Yüzlerce taşeron işçisi bize ulaşarak bu talebi kamuoyu oluşturmak amacıyla iletmemizi istedi. Biz de bize ulaşan taşeronların veya ulaşamayıp da hakkıyla, vatan aşkıyla çalışıp evini geçindiren taşeronların bir an önce FETÖ’cülerden boşalan  kadrolara alınmasını talep ediyoruz. Umarız, en yakın zamanda da taşeron işçilere müjdeli bir haber verdiğimiz yazımızı sizlerle paylaşmış oluruz. kamupersonelialımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum