FETÖ’nün Mal Varlığı Duyanları Şok Etti

FETÖ’nün Mal Varlığı Duyanları Şok Etti

FETÖ’nün Mal Varlığı Duyanları Şok Etti

Fethullahçı Terör Örgütü yıllarca kimilerinden kandırarak, kimilerinden de kendi rızasıyla para topladı. Toplanan paralar sonucu Türkiye başta olmak üzere birçok devlette taşınmazlara sahip oldu.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün sahip olduğu toplam taşınmaz sayısı 62 bin 317 olarak belirtildi. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası bu taşınmazlara en büyük darbeyi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı vurdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı satış blokesiyle FETÖ’nün taşınmazlarına adeta bir darbe vurdu.

FETÖ’nün kurulduğu ilk günden beri binlerce kişiyi kandırarak milyarlarca lira para toplamış olması herkesi şaşkına çevirdi. FETÖ’nün 62 bin 317 gayrimenkulu bulunurken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 bin 548 ‘ini devletin bünyesine kattı.

İlgili taşınmazlar arasında okullar, yurtlar, üniversiteler gibi binlerce taşınmaz bulunmakta. FETÖ’ye ait tespit edilen yapıların sayılarının gün geçtikçe sayılarının arttığını söyleyen uzmanlar soruşturmaların hala devam ettiğini bildirdi. FETÖ’nün bu kadar üniversite, okul ve yurt kurması ve yüz binlerce kişinin FETÖ’ye inanarak destek yapması gerçekten büyük bir çelişki… 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.