Flaş! Kadro Alamayan Taşeron işçiler için Yasa Teklifi

Flaş! Kadro Alamayan Taşeron işçiler için Yasa Teklifi

Flaş! Kadro Alamayan Taşeron işçiler için Yasa Teklifi

MHP Milletvekili ve MYK üyesi İbrahim Özyavuz taşeronda tüm mağduriyetleri ve seçim beyannamesinde bulunan kadro alamayan taşeronların kadroya alınması için yasa teklifi vereceklerini söyledi

Mağdur işçilerin sorunları Meclise taşınacak

Aziz Budak'ın haberine göre Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi M.Nuri Kaplan, %70'e takılan ve mağdur olan işçilerin sorunlarını sözlü olarak dile getirdikten sonra Milletvekili İbrahim Özyavuz'a dosya halinde teslim etti.


DOSYAYI TESLİM ETTİ
Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi M.Nuri Kaplan, tüm kurumlarda yemekhane, laboratuvar, görüntüleme, şoför hbys, typ, ASM ... Olarak Çalışan ve %70'e takılan 696 khk ile mağdur olan taşeronların durumunu özetleyen dosyayı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP )Şanlıurfa milletvekili ve MYK üyesi İbrahim Özyavuz'a teslim etti.

KADRO ALAMAYAN TÜM İŞÇİLER İÇİN YASA TEKLİFİ VERİLECEK

Milletvekili İbrahim Özyavuz, 1 Ekim’de açılacak olan mecliste MHP olarak: tüm mağduriyetleri ve seçim beyannamesinde bulunan kadro alamayan taşeronların kadroya alınması için yasa teklifi vereceklerini söyledi.

DİĞER SİYASİ PARTİLERDEN DE DESTEK İSTEDİ

Özyavuz, sözlerine MHP'nin getireceği bu Yasa teklifinin diğer siyasi partilerin de destek vermeleri gerektiğini dile getirdi.

Şanlıurfa kamu çalışanları platformu il temsilcisi M.Nuri Kaplan, MHP ve Vekil Özyavuz'a hem 696 KHK’lardan dolayı mağdur olan işçilerin haklarını dile getirip savundukları için hem de Şanlıurfa'nın sıkıntılarını çözüm ürettiği için teşekkür etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.