Fox TV onu da mı yayından kaldıracak bu kadarına pes!

Fox TV onu da mı yayından kaldıracak bu kadarına pes!

Fox TV onu da mı yayından kaldıracak bu kadarına pes!

FOX TV'de sular bir türlü durulmuyor. Bir süre önce teker teker birçok dizisinin fişini çekmişti Fox Tv. Geçtiğimiz haftalarda ise Fox TV'nin bağlı olduğu yabancı kuruluşun satışı gerçekleşti. Sebep bu mudur bilinmez ama Fox TV beş programını yayından kaldırdı. Tüm bunların üzerine bir programın daha yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Fox, Disney grubuna satıldı. 21st Century, Fox'u 52 milyar dolar ödeyerek satın aldı . Satış, son yıllardaki en önemli ve büyük medya satışı. BBC Türkçe'nin aktardığı habere göre satış anlaşması, 20th Century Fox film stüdyosu ve İngiltere, Avrupa, Asya'daki Sky ve Star uydu yayınlarını da kapsıyor. FX ve National Geographic kablo kanalları, ABD'deki 22 bölgesel spor kanalı ve Fox grubunun dijital yayın platformu Hulu'daki hisselerinin de anlaşmayla Disney'e geçeceği aktarılıyor.


Fox TV'nin satışı Türkiye'deki Fox TV'yi etkiliyor mu? Satışın üzerinden kısa bir süre geçti geçmesine ama Fox TV beş programının fişini çekti.

İLKER AYRIK'IN PROGRAMI FAZLA UZUN ÖMÜRLÜ OLMAYABİLİR; Yaparsın Aşkım programı yüksek bütçe ile yakında final kararı alabilir.

Özellikle sosyal medya da yayılan bu iddia kafaları karıştırdı. İlker Ayrık'ın programı yayından kaldırılacak mı? Yakında göreceğiz

 MEMUR PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.