Fulya Öztürk son durum

Fulya Öztürk son durum

Fulya Öztürk son durum

FOX TV ekranlarının fenomen gündüz kuşağı programı Fulya İle Umudun Olsun seyircisinin kalbinde yer edindi. İzleyicisini ekran başına kilitleyen programının sevilen sunucusu Fulya Öztürk geçtiğimiz gün üzen haber geldi. Başarılı gazeteci çağımızın hastalığına yakalandığı ve bu yüzden hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

Milyonlar bu haberlerle üzültüye düştü. Fulya Öztürk’ün nelerde olduğu merak konusu oldu. İzleyenler “Fulya Öztürk Fulya İle Umudun Olsun programından ayrıldı mı?” sorularını sormaya başladı.

Pek çok kişi programdan ayrıldığını iddia etti. İşin aslı ise sağlık sorunu çıktı. Ünlü sunucunun sağlık problemleri nedeniyle programa katılmadığı öğrenildi. Sevenleri Fulya Öztürk’ten gelecek olan iyi haberleri bekliyor. Ünlü sunucu hakkındaki son gelişmeyi duyan hayranları heyecanlandı.

 

Başarılı gazeteci Fulya Öztürk’te bu virüse yakalandı. Ünlü sunucu geçtiğimiz yılda bu virüse yakalanmıştı. Şimdi ikinci kez yakalandı. Hastanede tedavi altında tutulan Öztürk ile ilgili haber geldi.Öztürk paylaşımında, “Çok halsizim ama bugün daha iyiyim. Binlerce mesaj yüzlerce telefon… Allah razı olsun gerçekten hepinizden, çok duygulandım. Dua eden dillerinize kurban olurum” notunu düştü. Bu paylaşım sonrası hayranlar derin bir nefes aldı. Fulya hanıma buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarız en kısa sürede ekranlara döner ve izlemeye başlarız.” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.