Garanti Bankası en az lise mezunu personel alım başvuruları başladı

Garanti Bankası en az lise mezunu personel alım başvuruları başladı

Garanti Bankası en az lise mezunu personel alım başvuruları başladı

Garanti Bankası personel alımı yapıyor. Garanti Bankası tarafından Türkiye genelinde açık pozisyonlar için personel alım ilanı yayınlandı. Garanti Bankası personel alım ilanlarına lise mezunları, ön lisans mezunu ve öğrencileri, lisans mezunu veya öğrencileri başvuruda bulunabilecekler.

 Personel alımları başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde farklı illerdeki şubeler için yapılacak.

Garanti Bankasının personel alımı yapacağı bazı pozisyonlar; Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, part time müşteri memnuniyeti müşteri temsilcisi, gişe asistanı, bireysel ürünler risk izleme asistanı, üye işyeri hizmetleri telefon servis asistanı. Mobil grup asistanı, merkezi satış temsilcisi, dış ticaret ve krediler işlemleri asistanı, şube hizmetleri destek asistanı, şubesiz kanallar işlem analiz asistanı olarak ilan edildi.

Garanti Bankası Türkiye genelinde güvenlik görevlisi alımı da yapacak. Güvenlik görevlisi ilanına başvuru yapabilmek için; En az lise mezunu olmak, güvenlik görevlisi deneyimi varsa 28, yoksa 25 yaşını aşmamış olmak, silahlı güvenlik sertifikasına sahip olmak ve askerliğini tamamlamış olmak şartları aranıyor.

Şube Hizmetleri destek asistanı ilanına başvuru yapabilmek için; En az lise mezunu olmak, 30 yaşını geçmemiş olmak, Ofis programlarını iyi seviyede kullanabilmek, müşteri odaklı ve öğrenmeye açık olmak gerekiyor. Garanti Bankası tarafından açık pozisyonlar için yapılacak personel alımı ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.