Garanti Bankası İş İlanları 8 Aralık 2018

Garanti Bankası İş İlanları 8 Aralık 2018

Garanti Bankası İş İlanları 8 Aralık 2018

Garanti Bankasında çalışmak üzere Müşteri Danışmanı ve Güvenlik Görevlisi iş ilanları yayınlamaktadır. Güvenlik görevlisi olarak çalışacak kişilerden istenen özellikler şu şekildedir:

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmaları, en az lise mezunu olma. Erkekler için silahlı güvenlik kimliğine sahip olma. Esnek zamanlı olarak (vardiyalı) çalışabilme. Boyunuz en az 1.75 cm ise. Disiplinli ve sorumluluk sahibi olma. Herhangi bir sektörde güvenlik görevlisi olarak minimum 1 yıllık iş deneyime sahip olanlar tercih sebebi olacaktır.

Müşteri Danışmanı; Garanti Bankasının Muş Garanti Bankası ve İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakasında çalışmak üzere müşteri temsilcisi alımı için iş ilanları yayınlamaktadır.

Garanti Bankası Müşteri Danışmanı pozisyonunda çalışmak istiyorsanız. En lisans mezunu olmanız, otuz yaşını aşmamış olmanız, başvurmak istediğiniz ilde ikamet ediyor olmanız.

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya bir yıllığına tecil işlemi yaptırmış olmanız, adaylar arasında Segem (Sigortacılık Eğitim Merkezi) sertifikasına sahip olanlar tercih sebebi olacaktır.

Müşteri Danışmanı Ne İş Yapar?

Tüm müşterilere para yatırma ve çekme, ödeme, para transferi, çek ve senet ödemeleri vb. nakit işlemlerinde hizmet sunar.Belirli bölüm müşterilere ürün tanıtımı ve satış yapar, gerekli durumlarda müşteri ziyaretlerini gerçekleştirir ve satış sonrası hizmetleri sunar.

Sahip olduğu sertifikalara göre, hizmet vermeye yetkili olduğu ürünlerin tanıtım ve satış aktivitelerini gerçekleştirir. Müşterileri bilgilendirerek, dijital bankacılık kanallarına yönlendirir.

Garanti Bankası personel alımlarına başvurmak için bankanın kariyer sayfasından başvuru işleminizi yapmanız gerekmektedir.  Koşullara uygun olmanız halinde Garanti Bankası sizler ile iletişime geçecektir.

başvuru:ik.garanti.com.tr

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

 İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.