Garanti Bankası Personel Alımı Ağustos 2016

Garanti Bankası Personel Alımı Ağustos 2016

Garanti Bankası Personel Alımı Ağustos 2016

Garanti Bankası tarafından 2016 Ağustos ayında 29 tane ilan yayınlandı. Lise, önlisans ve lisans düzeyinde alımlar yapan Garanti Bankası’nın ilanlarının bazılarını sizler için derledik.

Operasyon Asistanı alımı için : En az önlisans mezunu, en fazla 30 yaşında, İstanbul’da Anadolu yakasında ikamet şartı, askerlik görevini tamamlamış, hızlı, zaman planlamasında başarılı ve operasyonel işleri seven personel alınacaktır.

Mobil Grup Asistanı alımı için : Tercihen önlisans veya lisans mezunu, en fazla 30 yaşında , ikamet şartı olarak İstanbul’da ikamet eden, askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş, B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip ve büyük araç kullanımı konusunda tecrübeli personel alımı yapılacaktır.

Merkezi Satış Temsilcisi alımı için : Önlisans, lisans veya Açıköğretim fakültesi öğrencisi, en fazla 30 yaşında, ikamet şartı olarak İstanbul’da ikamet ediyor olmak, askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecil ettirmiş, pazarlama ve satışta iyi olduğunu belirten, kendisini pozitif, güleryüzlü, iletişim ve ikna becerileri yüksek personel alımı yapılacaktır.

Güvenlik Görevlisi alımı için : En az lise mezunu, güvenlik görevlisi deneyimi varsa en fazla 28 yoksa en fazla 25 yaşında olmak, Alarm ve Kontrol Merkezi Güvenlik Görevlisi için en az 1 yıl ilgili görevde deneyim sahibi olmak, iyi derece MS Office programlarını kullanabilmek, silahlı güvenlik sertifikasına sahip olmak, askerlik görevini tamamlamış olmak gibi şartlar arandı.

Kredi Değerlendirme Yetkilisi alımı için : Üniversitelerin mühendislik veya işletme, iktisat vb. bölümlerinden mezun olmak, tercihen benzer bir görevde tecrübe sahibi olmak, çok iyi derecede İngilizce bilmek, iyi derecede MS Office programlarını kullanabilmek, sayısal yönü kuvvetli, analitik ve rakamlarla çalışma becerisi gelişmiş, yaratıcı, yenilikçi, araştırmacı, tercihen askerlik görevini tamamlamış veya en az 2 yıl tecil ettirmiş personel alımı yapılacaktır.

Müfettiş (Finansal Denetim) alımı için : 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin İstatistik, Matematik bölümleri, Bankacılık ve Sigortacılık bölümü, Endüstri ve İşletme Mühendisliği bölümleri ya da (lisans diploması ayrımı olmaksızın) Ekonomi, İşletme/Finans konulu Yüksek Lisans programları ile bunlara eşdeğer oldukları yetkili makamlarca onaylanmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki okullardan birinden mezun olmak, Banka Teftiş Kurullarında veya Bağımsız Denetim Kuruluşlarında minimum 2 yıl maksimum 4 yıl finansal denetim süreçlerinde/denetim bölümlerinde tecrübeye sahip olmak, Banka ve İştiraklerinin finansal tablolarına ilişkin BDDK mevzuatına ve IFRS düzenlemelerine hakim olmak, çok iyi düzeyde İngilizce bilmek, en fazla 30 yaşında olmak, askerlik görevini tamamlamış veya 1 yıl tecil ettirmiş personel alımı yapılacaktır.

Garanti Bankası iş ilanlarını kariyer net üzerinden yayınlamaktadır. İlan şartlarına uyan adayların ve diğer ilanları incelemek isteyen adayların Garanti Bankası’nın ilanlarını yayınladığı sayfayı ziyaret etmeleri gerekmektedir. İlan sayfasına gitmek için tıklayınız. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.