Gardiyan Alımı Bekleyenler 2018 Personel Alımı Başvuruları Başladı!

Gardiyan Alımı Bekleyenler 2018 Personel Alımı Başvuruları Başladı!

Gardiyan Alımı Bekleyenler Personel Alımı Başvuruları Başladı!

Adalet Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı'nın intenet sitesi üzerinden Ceza ve Tevkifleri Genel müdürlüğü için personel alımı yapılacağını duyurdu. Toplamda 3 bin 611 personelin istihdam edileceği de yapılan duyuruda yer aldı. En fazla personel alımı ise 3 bin 222 kontenjan ile gardiyanlık için belirlenmiş durumda.

Geriye kalan alımlar ise büro personelleri, sağlık personelleri, teknisyenler ve destek personelleri pozisyonları için yapılacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIMLAR BULUNUYOR ?

Bakanlar kurulu'nun 06.06.1978 tarihinde 7/15754 sayılı bakanlar kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli personellerin çalıştırılmasına olanak sağlayan kanun ile birlikte listede yeri, sayısı, unvanı ve özellikleri belirtilen ceza infaz kurumlarına belirlenen pozisyonlarda toplamda 3 bin 611 personel alınacağı duyurularda belirtildi.

Bu istihdam sayısının büyük bir kısmını ise gardiyanlık alıyor.

3 bin 222 gardiyanın yanı sıra 89 büro personeli diğer adıyla ceza infaz kurumu katibi, 58 sağlık memuru, 91 teknisyen, 75 destek personeli ve şoför, 42 aşçı, 34 de kaloriferci olarak bu pozisyonlar ilanda belirtildi.

  Bu pozisyonlar için ise sınava girmek gerekiyor. Sınavlar belirlenen personel sayısı dikkate alınarak adalet komisyonu başkanlığının belirlediği sınav merkezlerinde yapılacak.

Sınava başvuracak adayların formu doldururken sınava başvurmak istediği adlki yargı ilk derece mahkemesi sınav merkezini gösteren kutucuğu işaretlemeleri ve atanmak istedikleri yeri belirtmeleri gerekmektedir. Adayların başvurduğu yerler için ayrı ayrı sınavlar gerçekleşecek. Boy-kilo ölçümü vs işlemler her birinde ayrı bir şekilde yapılacak.

ARANAN ŞARTLAR NELER ? 

Adalet bakanlığının CTE kurumlarına yapacağı istihdam için adayların belirli şartlara uyması gerekiyor bu şartlar ise şu şekilde.  -Türk Vatandaşı olmak, -Kamu haklarının devam etmesi -Askerlik ile alakası olmaması. Askerlik çağında ise askerlik görevini yapmış ya da ertelemiş olmak.

-Güvenlik soruşturmasından başarıyla geçmek -KPSS'den en az 70 almak. -Sağlık raporu -Son başvuru tarihi olan 25.10.2017 tarihi itibariyle 18 yaşnı doldurmuş olmak.

Adalet Bakanlığı 2.500 zabıt katibi alımı için buraya tıklayınız

250 mübaşir alımı için buraya tıklayınız

 CTE 3.611 kamu personel alım ilanları için buraya tıklayınız.

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.