Gazeteci Sedef Kabaş'tan üzen haber

Gazeteci Sedef Kabaş'tan üzen haber

Gazeteci Sedef Kabaş'tan üzen haber

Gazeteci ve televizyoncu Sedef Kabaş’ın kaza geçirdiği duyuruldu. Ameliyat olan Sedef Kabaş’ın bir süreliğine programlarına ara verdiği bildirildi.

Tele1 programcısı Sedef Kabaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bir kaza sonucu ameliyat geçirdiğini belirtti. Yayınlarına bir süre zorunlu olarak ara veren Kabaş’ın ekranlara ne zaman döneceği ise henüz netlik kazanmadı.

SEDEF KABAŞ KİMDİR?
1970 Londra doğumlu olan Sedef Kabaş 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu. Fulbright bursu ile okuduğu Boston Üniversitesi’nde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı. Atlanta CNN International’da çalışan ilk Türk gazeteci olan Sedef Kabaş NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli tv kanallarında programlar hazırlamış olup en son TRT 2’de Medya Medya isimli programı hazırlayıp sundu. Marmara Üniversitesi’nden iletişim doktorasını aldı. 2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurmuştur. Halen üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.