Gaziantep polisevi KPSS’siz 10 daimi kamu işçisi alımı

Gaziantep polisevi KPSS’siz 10 daimi kamu işçisi alımı

Gaziantep polisevi KPSS’siz 10 daimi kamu işçisi alımı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı Gaziantep polisevinde çalıştırılmak üzere ilköğretim mezunu, KPSS ve herhangi bir sınav şartı aranmaksızın kura ile daimi işçi statüsünde 10 garson (servis elemanı) alımı yapılacak.Başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu ve en az 1 yıl garson(servis elemanı ) olarak çalışmış olduğunu veya garson(servis elemanı) olarak eğitim almış olduğunu belgelemek zorundadır. 

Başvuru adayların, 09 Eylül 2016 günü saat:17.00’ye kadar en az 1 yıl süreyle garson(servis elemanı) olarak çalıştıklarına dair belgeyi veya garson(servis elemanı) olarak eğitim aldıklarına dair belgeyi Gaziantep Polisevi Şube Müdürlüğü Muhasebe Satın alma ve Depo Büro Amirliğine teslim etmek zorundadır.

Başvurular 24 Ağustos – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında İŞKUR Antep il müdürlüğüne veya İŞKUR internet sitesi üzerinde başvuru yapılabilecektir. Başvuruları kabul edilen 21 Eylül 2016 günü saat 15.00’de Polisevi Şube Müdürlüğünde noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. 

İsteyen adaylar kura çekimine katılabilirler. Kura da ismi çıkan adaylara sınav tarihi ve saati iadeli taahhütlü posta ile bildirilecektir. Sınavı kazanan adayla 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre belirsiz süreli iş sözleşmesi imzalanacaktır. İşe başlatılan işçilere asgari ücret ödenecektir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.