Gelir İdaresi Başkanlığı 2000 Personel Alımı Yapacak

Gelir İdaresi Başkanlığı 2000 Personel Alımı Yapacak

Gelir İdaresi Başkanlığı 2000 Personel Alımı Yapacak

Gelir İdaresi Başkanlığı büyük memur alımı yapmaya hazırlanıyor.


Gelir İdaresi Başkanlığı büyük memur alımı yapmaya hazırlanıyor. Star Gazetesinin yaptığı habere göre Gelir İdaresi Başkanlığı önümüzdeki günlerde; 1500 gelir uzman yardımcısı, 100 avukat, 200 koruma ve güvenlik görevlisi, 100 şoför ve 150 civarında hizmetli alımı yapılacağı planlanıyor.

Star Gazetesi’nin konuya ilişkin haberinde; Gelir İdaresi Başkanı (GİB), Adnan Ertürk'ün Maliye Bakanlığı müsteşarı olabileceği kulislerde konuşulurken, İdarenin uzman ve diğer personel alt yapısı da güçlendiriliyor. 2016 yılı sonuna kadar Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesine 2 binin üzerinde yeni çalışan katılacak. Gelir İdaresi kadrosuna katılacakların 1.500'ü gelir uzman yardımcısı olacak. Yıl sonuna kadar 100 avukat, 200 koruma ve güvenlik görevlisi, 100 şoför, 150 hizmetli istihdamı planlanıyor. Ayrıca görevde yükselme sınavlarının yapılmasına devam edilecek denildi.

Kamu Personeli Alımı olarak kamu personeli iş ilanlarını duyurmaya devam ediyoruz. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 2016 yılı içerisinde alınmasını planladığı 2000 personel alımı ile ilgili detaylar yayınlandığında sitemizden ulaşabilirsiniz. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.