Genç Kadın Yüzüne Pirinç Sürdükten Sonra Büyük Değişim Yaşadı

Genç Kadın Yüzüne Pirinç Sürdükten Sonra Büyük Değişim Yaşadı

Genç Kadın Yüzüne Pirinç Sürdükten Sonra Büyük Değişim Yaşadı

Yüzüne pirinç sürdükten sonra büyük değişim yaşayan kadın herkesi hayrete düşürdü.
Pirinç, lineolik asit ve skualen açısından oldukça zengin bir kaynaktır. Lineolik asit cildiniz koruyan bir asittir ve eksikliğinde ciltte kuruma, kızarıklık ve kırışıklıklar gözükür.


Skualen ise bir çok doğal cilt güzelliği ürününde rastlayabileceğiniz cildi derinlemesine nemlendiren ve besleyen bir maddedir ve cildi güneşin istenmeyen etkilerinden korur.
 

Ayrıca pirinç, cilt için bilinen en güçlü antioksidanlardan birisidir ve ciltteki kolajen üretimini hızlandırıcı etkiye sahiptir


Pirinç cilde şaşılacak derecede etki ederek cildin çok daha hızlı yenilenmesini ve gençleşmesini sağlar. Japon kadınların sürekli uyguladığı ve Avrupa’da yeni yeni duyulmaya başlayan pirinç maskeleri cildinizde istediğiniz gençlik etkisini hızlıca gösterecek.
Malzemeler:3 çay kaşığı pirinç1 yemek kaşığı süt1 yemek kaşığı balHazırlanışı Ve UygulanışıPirinci kaynattıktan sonra suyunu süzün ve pirinçleri ayırdıktan sonra suyu bir kenarda bekletin. Sütü hafifçe ısıtarak kaynattığınız pirinçlere ekleyin.

Karışımı iyice karıştırdıktan sonra balı da ekleyin. Kuru ve temiz cildinize bu karışımı maske olarak sürün. 10-15 dakika sonra maskeyi yüzünüzden sökmek için ayırdığınız pirinç suyunu kullanın.


Haftada bir bu uygulamayı tekrarladığınızda 2 ay içerisinde cildinizin 10 yaş gençleştiğini göreceksiniz.

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.