Genç kız su sanıp içti!

Genç kız su sanıp içti!

İzmir’de otel odasında korkunç ölüm: Genç kız su sanıp içti!

İzmir’in Selçuk ilçesinde bir otelde korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, 31 yaşındaki Özde Çivici, çalıştığı otelde düzenlenecek yılbaşı balosunun tanıtım broşürlerini dağıtmaya çıktığında, odasına girdiği sırada pet şişedeki sıvıyı su sanıp içti. Yaşanan olayın sonrası korkunç…

Acı olay, 27 Aralık tarihinde İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan bir otelde yaşandı. İddialara göre, otelin Halkla İlişkiler biriminde çalışan Özde Çivici (31), çalıştığı otelde düzenlenecek yılbaşı balosunun tanıtım broşürlerini dağıtmaya çıktı. Daha sonra odasına giren Çivici, pet şişedeki sıvıyı su sanıp içinde fenalaştı. Sıvının, mermer cilası olduğu anlaşıldı. Genç kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Çivici, hayatını kaybetti.


 
MERMER CİLASI ÇIKTI
Özde Çivici’nin vefat haberini alan ailesi ve çalışma arkadaşları yasa boğulurken, otel içerisinde polis ekipleri inceleme yaptı. Yapılan incelemede içerisinde su olan ve mermer cilası bulunan pet şişenin yan yana durduğu belirlendi. Mermer cilasını su sanarak içen kadının organlarının büyük hasar gördüğü öğrenildi.

İHMAL İDDİASI VAR
Öte yandan Çivici’nin ölümünün ardından olayda ihmali bulunduğu öne sürülen mermer ustası ve bazı çalışanların ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.