GİB Vergi Dairesi KPSS'siz ve Lise Mezunu Personel Alımı

GİB Vergi Dairesi KPSS'siz ve Lise Mezunu Personel Alımı

GİB Vergi Dairesi KPSS'siz ve Lise Mezunu Personel Alımı

Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla paylaşılan ilan sayfasında bir duyuru yayımladı.

Gelir İdaresi Başkanlığı'na bağlı olan kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında lise mezunu personel alımı olacağı duyuruldu. KPSS puan şartının da yer aldığı memur alım ilanına adaylar 60 KPSS ve üzeri puana sahipler ise başvuru yapabilecekler.

Alım Yapılacak Kadro: Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı olarak açıklandı. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce kurum tarafından belirlenen tüm başvuru şartlarına haiz olmak durumdalar. 

Gelir İdaresi Başkanlığı'na bağlı Manisa Vergi Dairesi Başkanlığı'nca yayımlanan personel alım ilanına göre Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı kadrosuna yapılacak olan personel alım ilanı başvuru şartları sizlerle. 

İlana Başvuru Yapabilmek İçin

Adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, görevine engel olacak sağlık sorunu bulunmaması, güvenlik soruşturması arşiv araştırması sonucu olumlu olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması gibi genel şartları sağlamaları gerekiyor. 

İlan için belirleyici olan koşullar ise;

Adayların en az ve en fazla Ortaöğretim düzeyinden mezun olması gerekiyor. Bunun anlamı ilana sadece lise mezunu adaylar başvuru yapabilir. Bunun yanında ilanda başvuru yapacak adaylarıon 18 yaşından büyük olması ve 30 yaşından küçük olması gerek

Manisa Vergi Dairesi personel alım ilanı başvuruları İŞKUR üzerinden yapılacak. İlana son başvuru tarihi 8 Temmuz olarak açıklandı. İlana İŞKUR'da ulaşmak isteyen adaylar; İŞKUR İş İlanları arama sayfası üzerinden aşağıda yer alan ilan numası ile arama yapabilirler.

İlan Numarası: 00005046836

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.