Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personeli alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personeli alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personeli alımı

Devlet Personel Başkanlığı DPB  kamu personel alım ilanlarında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bir personel alımı yapacağı ilan edildi. Devlet Personel Başkanlığı DPB’nın yayınladığı kamu personeli alım ilan metninde yer alan bilgiye göre, işe alımı gerçekleşen kamu personelinin İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde istihdam edileceği bilgisi yer alıyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bir eski hükümlü kamu personeli alımı yapacak. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kamu personel alım şartlarına haberimizin ayrıntısından ulaşabilirsiniz.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ilanına başvuruları sadece eski hükümlü adaylar yapabilir. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere bir tarım işçisi alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların, ilkokul mezunu olma şartı ilan metninde yer alıyor. İlan metninde meslek öğrenme türü olarak pratikten olması gerektiği belirtiliyor. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bir eski hükümlü kamu personeli alım ilanına son başvuru tarihi 5 Ekim 2016 olarak ilan edildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kamu personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını İŞKUR iş müdürlüklerinden yada İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. İŞKUR internet sitesi üzerinden başvuru yapabilmek için TC kimlik numaranız ile üye olmanız gerekmektedir. BUNUN GİBİ PERSONEL ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ FACEBOOKTAN TAKİP EDİN. TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.