Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı

18 Mayıs 2016 Tarihinde Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı İstanbul İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü 4-b sözleşmeli personel alım ilanı yayınlandı. Toplam 6 kişi gemi adamı olarak alınacak.

Adaylar müracaatlarını, İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne istenilen belgelerle beraber, 30 Mayıs 2016 tarihinden 15 Haziran 2016 tarihi mesai bitimine kadar İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü 'ne şahsen yapmaları gerekmektedir.

Gemi Adamı alımı için: En az lise ve dengi okul mezunu olmak. Adayların Türk Vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Askerlik durumu itibarıyla; Askerlikle ilgisi bulunmamak. Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.(Denizlerde sürekli görev yapmaya engel akli bedeni ve sağlık özrü bulunmamak.) bentlerinde belirtilen şartları taşımak. En az T.C. Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı en az Usta Gemici belgesine sahip olmak. Telsiz cihazlarını kullanma yeterlilik belgesine sahip olmak. Profesyonel balık adam yeterliliğine sahip olmak tercih nedenidir.

Yapılacak inceleme sonunda başvurulan pozisyona uygun olmasına engel bir durumu bulunmamak. Başvuru tarihi itibarıyla 45 yaşını doldurmamış olmak. Su ürünleri denetim ve kontrol gemisinde yapılacak olan uygulama sınavında en yüksek puanı alacak 6 (altı) aday yerleştirilecektir. Uygulama sınavı; gemi kullanma, yanaşma, manevra, denizcilik mevzuatı ile gemide bulunan seyir yardımcısı cihazlarının kullanılması şeklinde 30.06.2016 tarihinde saat: 10.00 da Silivri Limanında bulunan İl Müdürlüğümüze ait Su Ürünleri Kontrol Gemisinde yapılacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum