Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Alımı

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) tarafından en az önlisans mezunu 4 sözleşmeli memur alımı yapılacağı ilan edildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre sözleşmeli istihdam edilmek üzere 4 personel alınacak. GTHB tarafından sözleşmeli memur alımı yapılacak kadrolar Deniz Trafik Kılavuzu, Mühendis, Tekniker ve Biyolog olarak açıklandı. Başvurular bugün itibari ile başlayıp 7 Ekim 2016 tarihinde sona erecek.

Başvurular GTHB Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Kepez Birimine şahsen yapılacak. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Başvurularda 2016 yılında yapılan KPSS lisans sınavı ve 2014 yılında yapılan KPSS önlisans sınavından en az 50 puan almış olmak gerekiyor.

GTHB personel alımı genel şartları; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 45 yaşını doldurmamış olmak yer alıyor.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.