Girdiği mağazada bir elbiseyi üzerine denemek istedi. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Girdiği mağazada bir elbiseyi üzerine denemek istedi. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Mağazada elbise denemek istedi, hayatının şokunu yaşadı!

Kendine elbise almak üzere alışverişe çıkan 20 yaşındaki genç kadın, girdiği mağazada bir elbiseyi üzerine denemek istedi. Ne olduysa ondan sonra oldu.

20 yaşındaki Sophie Roberts, İngiltere'nin Southampton kentinde arkadaşıyla birlikte alışverişe çıkmıştı.

Gece gezmesi için şık bir elbise arayan Sophie, 21 yaşındaki arkdaşı Charlie Maidment ile birlikte dükkan dükkan geziyordu.

Sophie ve arkadaşı Charlie, bir aile tarafından işletildiğini söyledikleri, küçük bir butiğe girdi.

Sophie, vitrinde gördüğü bir elbiseyi gözüne kestirmişti ve beğendiği kıyafeti denemek istedi.


Dükkanda çalışan erkek görevliden elbisenin, 40-42 beden olanını rica etti. Ancak aldığı cevap karşısında hayatının şokunu yaşadı.

Dükkan sahibi, Sophie elbisenin istediği edenini vermemekte ısrar etti ve "Sen 40 bedene hayatta sığamazsın tatlım, belki arkadaşın sığabilir ama sen asla..." dedi.
Sophie sadece elbiseyi denemek istediğini söyleyerek yeniden uygun bedeni rica etti, ancak dükkan sahini Sophie'ye "elbiseyi patlatabileceğini" söyledi.

Aldığı cevap karşısında şoke olan Sophie, elbiseyi deneyebilmek karşılığında para ödemeyi teklif etti ancak dükkan sahibi bu öneriyi de kabul etmedi.
İngiliz The Sun gazetesine açıklamlarda bulunan 20 yaşındaki genç kadın, "Orada ağlamak istemiyordum ama bir anda gözümden yaşlar süzülmeye başladı, kendime engel olamadım" dedi.

The Sun gazetesi, dükkan sahibine de ulaştı ve konuyla ilgili yorum yapmasını istedi. Dükkan sahibi Sophie'nin iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Marlands Alışveriş Merkezi'ndeki Lillie's adlı dükkanda gerçekleşen olay, dükkan sahibinin iddiasına göre bu şekilde gerçekleşmedi.

İsmi açıklanmayan dükkan sahibi, Sophie Roberts'ın 40-42 beden bir elbiseyi değil, 36 beden bir elbiseyi ısrarla denemek istediğini ileri sürdü.


Dükkan sahibi, müşterinin içine girmesi mümkün olmayan bir elbiseyi denemek konusunda ısrar ettiğini ve elbisenin zarar görmemesi adına izin vermediğini söyledi.

Ayrıca Sophie'ye kendi bedenindeki elbiseyi denemesi için uzattığını ancak genç kadının ısrarla reddettiğini iddia etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.