GİRESUN KEŞAP ÖĞRETMENEVİ PERSONEL ALIMI

GİRESUN KEŞAP ÖĞRETMENEVİ PERSONEL ALIMI

GİRESUN KEŞAP ÖĞRETMENEVİ PERSONEL ALIMI

Giresun Keşap Öğrenmenevi müdürlüğü ’ ca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Gıda Mühendisi unvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 29 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Gıda Mühendisi alımı için : Giresun keşap Öğretmenevi müdürlüğü Gıda Mühendisi Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

KPSS puan sıralamasına göre ilk 3(üç) adaya sonraki bir tarihte yazılı veya sözlü sınav yapılması için işverence tebligat yapılacaktır. -Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli(daimi)/geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri hâlde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.