Gökhan Gönül'ün 'keşke'si

Gökhan Gönül'ün 'keşke'si

Maçta kafasına darbe alıp yere yığılan sarı-lacivertli ekibin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, havalanında yaptığı açıklmada "Benim sakatlanmam önemli değildi. Keşke turu geçseydik" dedi.

 

vrupa Ligi’ne veda eden Fenerbahçe dün İstanbul’a döndü. Başkan Aziz Yıldırım’ın da aralarında bulunduğu kafileyi Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir grup taraftar sevgi gösterileriyle karşıladı. Üzgün oldukları görülen futbolculara tezahüratlar eşliğinde moral veren taraftarlar, özellikle sakatlanan Gökhan Gönül’e büyük destek verdi. Başına aldığı darbe nedeniyle birkaç dakika bilinç kaybı yaşadığını belirten Gökhan, “Hastanede kendime geldim. Futbolun içinde bunlar olan şeyler. Beni en çok üzen elenmemiz oldu. Yanağımda açılan yere toplam 8 dikiş atıldı. Bu durumlarda kendinizi yormamanız gerekiyormuş” dedi.

Yıldırım ve Kocaman’a destek

Fenerbahçeli taraftarlar, kulüp başkanı Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman’a da destek verdi.

Takım otobüsü havalimanından ayrıldıktan sonra özel aracına giderken büyük ilgiyle karşılaşan başkan Yıldırım, kendisini omuzlara almak isteyen bazı taraftarlara izin vermedi. Taraftarın desteğine el sallayarak karşılık veren başkan Yıldırım, daha sonra havalimanından ayrıldı.

 

Sarı-lacivertli taraftarlar, teknik direktör Kocaman için de "Sen bizim kocaman gururumuzsun" şeklinde tezahüratlar yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.