Gölgeli Belediyesi en az ilkokul mezunu daimi kamu işçisi alıyor

Gölgeli Belediyesi en az ilkokul mezunu daimi kamu işçisi alıyor

Gölgeli Belediyesi en az ilkokul mezunu daimi kamu işçisi alıyor

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayınlanan ilanlara göre Gölgeli Belediyesine daimi kamu işçileri alınacak. Gölgeli Belediye Başkanlığı tarafından 1 Mezarlık Görevlisi, 1 Kanal Izgara İşçisi, 1Genel Alan temizleme ve düzenleme görevlisi ve 1 Orman Nezaretçisi olmak üzere toplam 4 sürekli işçi alımı yapılacağı ilan edildi. Alınacak işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde istihdam edilecekler.

Adaylar başvurularını 22 Ekim 2016 tarihine kadar yapabilecekler. Tokat Gölgeli Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak daimi işçi alımlarında KPSS şartı aranmayacak olup noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Alımlara ilkokul ve lise mezunları başvuru yapabilecekler. Gölgeli Belediye Başkanlığı tarafından daimi işçi alımları için aranan şartlar aşağıdaki gibidir.

Mezarlık Görevlisi; Mezarlık Görevlisi ile ilgili iş güvenliği eğitim belgeli, lise öğrenimli diploma ya da tasdikli sureti, erkek adaylar tercihli, askerlik görevini yapmış olmak, alınan personel kasabada ikamet edecektir, yerleşim yeri belgesi, öz geçmişi CV, B sınıfı ehliyet sahibi olmak.

Kanal Izgara İşçisi; Kanal Izgara İşçisi ile ilgili iş güvenliği eğitim belgeli, ilkokul öğrenimli diploma ya da tasdikli sureti, erkek adaylar tercihli, askerlik görevini yapmış olmak, alınan personel kasabada ikamet edecektir, yerleşim yeri belgesi, öz geçmişi CV, E sınıfı ehliyeti olmak.

Genel Alan temizleme ve düzenleme görevlisi; Genel Alan temizleme ve düzenleme görevi ile ilgili iş güvenliği eğitim belgeli, ilkokul öğrenimli diploma ya da tasdikli sureti, erkek adaylar tercihli, askerlik görevini yapmış olmak, alınan personel kasabada ikamet edecektir, yerleşim yeri belgesi, öz geçmişi CV, E sınıfı ehliyet sahibi olmak.

Orman Nezaretçisi; Orman Nezaretçisi ile ilgili iş güvenliği eğitim belgeli, ilkokul öğrenimli diploma ya da tasdikli sureti, erkek adaylar tercihli, askerlik görevini yapmış olmak, alınan personel kasabada ikamet edecektir, yerleşim yeri belgesi, öz geçmişi CV, E sınıfı ehliyeti bulunmak. BAŞVURULAR İLGİLİ BELEDİYEYE ŞAHSEN YAPILACAK

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.