Gönül Boran Özüpak Duyurdu: Milyonluk EYT'li Mitingi

Gönül Boran Özüpak Duyurdu: Milyonluk EYT'li Mitingi

Gönül Boran Özüpak Duyurdu: Milyonluk EYT'li Mitingi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak, yarın İstanbul'da düzenledikleri mitinge ilişkin, "Maltepe'de bulunma nedenimizin bilinciyle hak arayışımızı, mağduriyetimizi ve geçim sıkıntımızı haykıracağız" dedi.

Gönül Boran Özüpak, Esolay'a yaptığı açıklamada, uzun soluklu bir mücade vererek her mecrada EYT'lilerin mağduriyetini duyurmaya çalıştıklarını belirterek, İstanbul mitinginin de bu çabalardan biri olarak görülmesini istedi.

- "Mitinge gelen insanlar bilinçli"

"Milyonluk EYT'li Mitingi" sloganıyla yola çıktıklarını aktaran Özüpak, şöyle konuştu:
"Tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Emniyet yetkilileriyle güvenlik toplantısı yaptık. Tüm Türkiye'den katılım olacağı için EYT'lileri taşıyan otobüslerin park alanı, seyyar tuvaletlerin kurulması, basın mensupları için platform oluşturulması, alanda güvenlik önlemlerinin alınması gibi bazı önemli hususları netleştirdik. Kollarında bandana bulunacak derneğimiz üyesi 200-300 kişi miting alanında, emniyet güçlerimiz de alanın dışında güvenliği sağlayacak. Zaten mitinge gelen insanlar bilinçli. Herhangi bir taşkınlık veya olayın çıkacağını sanmıyorum. Ama yine de önlem almamız gerekiyor."

EYTSYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Maltepe'de bulunma nedenimizin bilinciyle hak arayışımızı, mağduriyetimizi ve geçim sıkıntımızı haykıracağız. Bizimkisi bir mağduriyet. Hak, adalet diyen, davamıza destek olan herkesi mitinge davet ediyorum. Sesimizin gür çıkması için 17 Mart Pazar günü saat 12.00'de tüm EYT'lileri Maltepe Sahil Miting Alanı'na bekliyoruz." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.