Gram, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Ne Kadar Oldu?

Gram, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Ne Kadar Oldu?

Gram, Çeyrek, Yarım ve Tam Altın Ne Kadar Oldu?

7 Kasım sabahı gram altının güncel fiyatı bir önceki güne göre düşerek 211 TL oldu. Çeyrek altın 348 TL'den, Yarım Altın 696 TL'den ve Cumhuriyet altını ise 1.428 TL'den satılıyor. İşte altın fiyatlarında hafta başından itibaren yaşanan değişme. 
Döviz kurunda hafta başından itibaren seyreden olumlu tablo altın fiyatlarına da yansıdı. Haftanın ilk iki işlem gününde ABD dolarının son üç ayın en düşük seviyesine kadar gerilemesi altın fiyatlarına doğrudan etki etti. Haftanın ilk işlem gününde günü gram altın 215 TL, çeyrek altın ise 352 TL ve Cumhuriyet altınının fiyatları ise 1.453 TL seviyelerindeydi. Dolar kurunda yaşanan düşme sonrası ise 6 Kasım Salı günü altın fiyatları şu şekilde değişti. Buna göre 6 Kasım sabahı gram altın 210.59 TL'den, çeyrek altın 350.17 TL'den Cumhuriyet altını ise 1.442 TL'den işlem görmüştü. 

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise 7 Kasım Çarşamba sabahı altın fiyatları gram altın 211 TL, çeyrek altın 348 TL, yarım altın 696 TL ve Cumhuriyet altını ise 1.428 TL'den işlem görmeye başladı. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.