Gülben Ergen'den Ebru Şallı'ya Destek

Gülben Ergen'den Ebru Şallı'ya Destek

GÜLBEN ERGEN'DEN, EBRU ŞALLI'YA DESTEK MESAJI!

Ebru Şallı, 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybetti. Şallı'ya çok sayıda destek ve taziye mesajları gelirken aynı zaman boşanmasıyla ilgili çirkin yorumlar da yapıldı. Bu çirkin yorumların üzerine Gülben Ergen, Ebru Şallı'ya desteğini gösterdi.

 

Ebru Şallı’nın 2013 yılında boşandığı eşi Harun Tan’dan olan 9 yaşındaki oğlu Pars, hayatını kaybetti. 9 yaşındaki Pars lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Acı haberin ardından Şallı’ya çok sayıda taziye mesajı gelirken aynı zaman boşanmasıyla ilgili çirkin yorumlar da yapıldı. Sanatçı Gülben Ergen çirkin yorumlara tepki göstererek, Ebru Şallı’ya destek mesajı paylaştı.

Eski manken ve sunucu Ebru Şallı’nın oğlu Pars’ın hayatını kaybetmesinin ardından çok sayıda kişi Şallı’ya taziye mesajlarını iletti ancak boşanması üzerinden çirkin yorumlar yazanlar da oldu.

Sanatçı Gülben Ergen sosyal medya hesabından çirkin yorumlara tepki göstererek, Ebru Şallı’ya destek mesajı paylaştı.
 
İŞTE GÜLBEN ERGEN’İN PAYLAŞIMI;
Ünlü diye hep “hoş” görünür hayatlar! Yediği önünde, yemediği arkasındadır ünlülerin. Bir de yaşam şekli gereği ortalarda değilse, yaşamını, acısını magazinlerde paylaşmıyorsa anca yargılanır! Ne yaşadığını, ne hissettiğini kimse bilmez, kimse anlamaz! Kafasındaki algı neyse onu bilir, onu söyler milyonlarca insan. Bedeni üzerinden, boşanması, evlenmesi, hamileliği eleştirileri yavanlığında kalır sığ beyinler, basiretsiz düşünceler. Uzun süredir hastanede tedavi gören kıymetlisi, evladı ile mücadele verirken ne çektiğini o bilir… Aldığı nefes artık oğlu Beren için. Sabır diliyorum minik Pars’ın annesine, babasına, ağabeyine ve tüm ailesine.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.