Güldür Güldür Show öğretmen performans değerlendirmesini eleştirdi

Güldür Güldür Show öğretmen performans değerlendirmesini eleştirdi

Güldür Güldür Show öğretmen performans değerlendirmesini eleştirdi

Öğretmenlerin performans değerlendirme sistemi, öğrencilerin öğretmenlere not vermesi, Tarih kitaplarında yeni müfredatta Atatürk’e 6 sayfa yer verilmesi konuları Güldür Güldür Show’a taşındı.

Güldür Güldür Show öğretmen performans değerlendirmesini eleştirdi

Televizyon ekranlarının sevilen komedi programı Güldür Güldür Show’da öğretmen performans değerlendirme sistemi işlendi. Programın ilgili kısmında öğrenciler tarafından öğretmenler ve idarecilere not verilmesine dikkat çekilirken okul müdürü tarafından öğretmenler bir sınıfta toplanıyor ve okulun en yaramaz öğrencisi ile konuşma yapıyorlar.

ÖĞRENCİLERDEN ÖĞRETMENLERE NOT

 
Okulun en yaramaz öğrencilerinden birisi ile öğretmenleri aynı sınıfta toplayan okul müdürü yaramaz öğrenciye çok iyi davranıyor ve öğretmenler bu yapılan davranışa anlam veremiyorlar. Okul müdürünün bu davranışının sebebi sorulduğunda ise okul müdürü yönetmeliğin değiştiğini öğretmenlerin derecelendirilmesinin öğrenciler tarafından yapılacağını belirtiyor. Öğretmenler bu duruma çok şaşırıyor ve sahnede artık öğrenciler, veliler ile öğretmenlerin durumu çarpıcı bir şekilde anlatılıyor. MEB tarafından açıklanan öğretmen performans değerlendirmesinden sonra televizyon programında sahnelendiren bu durumların gerçekleri yaşanmış ve büyük tepkilere neden olmuştu.

ogretmenlericin.com olarak bazı kısımları derledik, ilgili kısımlardan. Bir öğrenci tarafından öğretmenlere söylenen sözler üzerine Tarih öğretmeni tarafından yapılan şu açıklama; “Eğitim hayatı zaten bitmiş. Öğretmenlere not veriyorsunuz da, veliler düzgün mü? Sistem düzgün mü? Başöğretmen Atatürk’ün sadece 6 sayfa yer aldığı tarih kitapları düzgün mü?” salondan büyük alkış aldı.


Okul müdürünün konuşanları tahtaya yazdığı öğrenci tarafından öğretmenlere sorulan sorular ve diğer tüm rezaletler Öğretmenlerin Sınavı bölümün tamamı İŞTE VİDEO

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.