Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1750 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1750 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 1750 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı

Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni ve adaylara yönelik yayımlanan açıklamayı sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Bakanlığımız Sözleşmeli Personel Sözlü Sınav Sonuçları

Bakanlığımız Sözleşmeli Personel Sözlü Sınav Sonuçları Bakanlığımızca 21 Haziran 2018 – 20 Temmuz 2018 tarihleri arasında sözleşmeli personel alımı için yapılan sözlü sınav sonuçları belli olmuştur. Atanmaya hak kazanan adayların aşağıdaki açıklamaları dikkatle okumaları gerekmektedir.

AÇIKLAMALAR 

A) Adayların atanabilmeleri için aşağıda belirtilen belgeleri ve beyanlarını 03/10/2018 tarihi mesai saati bitimine kadar Ticaret Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı (Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km. 06530 Çankaya / ANKARA) adresine elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları zorunludur. Posta ya da kargodaki gecikmeler dikkate alınmaz. Belirtilen sürede belgelerini teslim etmeyen aday atanma hakkını kaybeder. 

B) Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz; atamaları yapılmış ise iptal edilir, bundan sonra açılacak olan sınavlara katılamazlar. Bu kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur. Bu şekilde Bakanlığı yanıltanlar kamu görevlisi ise, ayrıca durumları çalıştıkları kurumlara da bildirilir.

C) İstenilen Belgeler: 

 
I- SÖZLEŞMELİ MUAYENE MEMURU VE BÜRO PERSONELİ OLARAK ATANMAYA HAK KAZANAN ADAYLARIN; 
1) EK-1 No.lu dilekçe (okunaklı ve eksiksiz doldurulmalıdır.) 

2) Diploma veya geçici mezuniyet belgesi Belgelerini posta ya da kargo yoluyla gönderecek adaylar için; Diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin “Mezun Olduğu Eğitim Kurumu” ya da “Noter” tarafından onaylanmış suretini göndermeleri gerekmektedir. Onaylanmış suretin A4 BOYUTUNDA ıslak imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir. Onaylanmış suretin fotokopileri kabul edilmeyecektir. Belgelerini elden teslim edecek adaylar için; Diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin “Mezun Olduğu Eğitim Kurumu” ya da “Noter” tarafından onaylanmış suretini göndermeleri gerekmektedir. Onaylanmış suretin A4 BOYUTUNDA ıslak imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir. Onaylanmış suretin fotokopileri kabul edilmeyecektir. İlgilinin diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte A4 BOYUTUNDA fotokopisini ibraz etmesi durumunda “Bakanlık” tarafından onaylanması mümkün olabilecektir.

3) Adli sicil ve arşiv araştırması kaydı belgesi (e- devlet çıktısı da geçerlidir.) 

4) Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi (önlü-arkalı) 

5) Kamu görevlileri etik sözleşmesi (aday tarafından imzalanmış şekilde) 

6) Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e- devlet çıktısı da geçerlidir.) Belgelerini posta ya da kargo yolu ile gönderecek adaylar için; Askerlik durum belgesinin (terhis, tecil, muaf ya da halen asker) aslı ya da Askerlik Şubesince onaylı sureti. Belgelerini elden teslim edecek adaylar için; Askerlik durum belgesinin (terhis, tecil, muaf ya da halen asker) aslı ya da Askerlik Şubesince onaylı sureti. İlgilinin Askerlik durum belgesinin aslı ile birlikte fotokopisini ibraz etmesi halinde “Bakanlık” tarafından onaylanması mümkün olabilecektir. 

7) 4 adet vesikalık fotoğraf (Erkek adaylar için gömlek, kravatlı ve sakalsız olmalıdır. Her fotoğrafın arkasına adı soyadı yazılmalıdır.) 

8) Mal bildirim beyannamesi “Mal Bildirim Beyannamesi” A4 boyutundaki kapalı zarf içerisinde gönderilmeli ya da teslim edilmelidir. Söz konusu zarf üzerine aşağıdaki bilgiler yazılmalıdır.

9) Ortaokul veya lisede hazırlık okuduğunu beyan eden adayların hazırlık okuduklarını belirtir belgenin aslı veya onaylı sureti Belgelerini elden teslim edecek adaylar için; Söz konusu belgenin aslı ile birlikte fotokopisini ibraz etmeleri durumunda “Bakanlık” tarafından onaylanması mümkün olabilecektir. 

10) Lisans eğitiminden sonra Yüksek Lisans ve/veya doktora eğitimini tamamlamış adayların bu durumlarını belirtir belgenin aslı veya onaylı sureti Belgelerini elden teslim edecek adaylar için; İlgilinin söz konusu belgenin aslı ile birlikte fotokopisini ibraz etmesi durumunda “Bakanlık” tarafından onaylanması mümkün olabilecektir.

Ticaret Bakanlığı 1750 Personel alımı sözlü sınav sonuçlarına ulaşmak için 


Gerekli evraklar için aşağıdaki linklere tıklayınız.
EK-1 NOLU DİLEKÇE
MAL BİLDİRİM BEYANNAMESİ
KAMU GÖREVLİLERİ ETİK SÖZLEŞMESİ
MUHAFAZA MEMURU ADAYLARIN SAĞLIK KURULU RAPOR ÖRNEĞİ
 
 
Listeler için aşağıdaki linklere tıklayınız.
 
SÖZLEŞMELİ MUHAFAZA MEMURU
SÖZLEŞMELİ MUAYENE MEMURU
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (LİSANS-GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ)
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (ÖNLİSANS- GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ)
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (LİSANS-TİCARET İL MÜDÜRLÜKLERİ)
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (ÖNLİSANS- TİCARET İL MÜDÜRLÜKLERİ)
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (DÖNER SERMAYE)
SÖZLEŞMELİ BÜRO PERSONELİ (MERKEZ)

İRTİBAT TELEFONLARI:
 
0312-449 - 16-41
                  16-42
                  15-47
                  15-49
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.