GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 763 MEMUR ALIMI

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 763 MEMUR ALIMI

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 17 Ekim 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana toplam 763 kişi istihdam edilecek.

Başvurular 21 Ekim 2016 ile 31 Ekim 2016 tarihleri arasında; Kurumun internet sitesinde yer alan iş talep formunu elektronik ortamda doldurarak müracaat etmeleri, elektronik ortamda yapılan başvuruda adayların bilgilerini eksiksiz ve doğru olarak girmeleri gerekmektedir. Başvuru onaylandıktan sonra gerek aday tarafından gerekse Bakanlıkça herhangi bir değişiklik yapılması mümkün değildir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Tühetici Hakem Raportörü alımı için: Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunu olmak şart.

uayene Memuru alımı için: En az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, İktisadî ve İdarî bilimler, iktisat, işletme fakültelerinden mezun olmak. Sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. (31/10/1981 tarihinde ve daha sonra doğanlar başvurabilir.)

Muhafaza Memuru alımı için: En az dört yıllık eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler, İktisadî ve İdarî bilimler, iktisat, işletme fakültelerinden mezun olmak. 30 yaşından gün almamış olmak, (31/10/1987 tarihinde ve daha sonra doğanlar başvurabilir.) Erkekler en az 172 cm, bayanlar ise en az 165 cm boyunda olmak, “Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel özürlü olmadığını, psikiyatrik bir hastalık, kişilik bozukluğu, nörolojik rahatsızlığı, şaşılık, körlük, gece körlüğü, renk körlüğü, işitme kaybı, topallık, kekemelik, kas veya iskelet sisteminde hareket kısıtlılığı ve benzeri engeller bulunmadığını belirten, “Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir” ibareli sağlık kurulu raporu” almak.

Memur alımı için: En az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme ve İktisadî ve İdarî bilimler fakülteleri, uygulamalı bilimler yüksekokullarının gümrük işletme bölümünden mezun olmak.

Avukat alımı için: Avukatlık ruhsatına sahip olmak şart.

Programcı alımı için: En az dört yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokulların matematik, istatistik, fizik bölümleri veya fakültelerin bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olmak, En az iki programlama dilini bildiğine dair belge sahibi olmak, NET, C#, ASP.NET MVC konusunda deneyim sahibi olmak, NET Framework 4.5 ve üstü versiyonlarda deneyim sahibi olmak, CSS, XML, Javascript, HTML5, XHTML, Jquery, Ajax gibi Web teknolojilerine hakim ve deneyimli olmak.

Tüm kadrolar için genel şartlar: 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak. 2016 yılı KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak. BURAYATIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.