Gümüşhane Üniversitesi güncel iş ilanlarını yayınlamaya devam ediyor

Gümüşhane Üniversitesi güncel iş ilanlarını yayınlamaya devam ediyor

Üniversite ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 6 Şubat 2023 – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacaklardır.

Müracaat Şartları Nedir?

8 Temizlik Personeli Alımı: 4 kadın ve 3 erkek personel alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak olan adayların lise veya dengi okullardan mezun olması şartı aranır. Adayların P94 puan türün de 60 puana sahip olması gerekir.


2 Şoför Alımı İlanı: 1 önlisans ve 1 lise mezunu bölüm şartı aranmaksızın başvuru yapabilecek ve kurum tarafından alım yapılacaktır. Adayların temizlik görevini yerine getirmesine engel bir durumunun olmaması gerekir. G sınıfı sürücü belgesi ve SRC-1, SRC2 sürücü belgelerine sahip olunması şartı aranır.

2 Kaloriferci Alımı: Lise mezunu, MEB onaylı doğalgaz kalorifer ateşçiliği veya katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği sertifikasına sahip olan adaylar başvuru yapacaklardır.

2 Bahçıvan Alımı: Adayların bu kadro için de en az lise mezunu olması ve Bahçe Bakımı ve Peyzaj Geliştirme ve Uyum Eğitimi kurs bitirme belgesi olması gerekmektedir.


1 Ses ve Görüntü Sistemleri Personeli Alımı: Meslek Yüksek Okullarının Sahne Işık ve Ses Teknolojileri, Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi veya Elektronik Teknolojisi bölümlerinden mezun olan 35 yaşını tamamlamamış olan adaylar başvuru yapacaklardır.

5 Büro Personeli Alımı: Bölüm şartı aranmaksızın önlisans mezunu 40 yaşını doldurmamış olan adaylardan alım yapılacaktır.

2 Güvenlik Görevlisi Alımı: Lise mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir. 35 yaşını tamamlamamış, 170 cm den kısa olmayan erkek personel alımı yapılacaktır.


4 Tesisat Teknolojisi Teknikeri Alımı: Meslek Liselerinin Teknolojisi ve İklimlendirme bölümünden mezun ve KPSS 60 puana sahip olan adaylar başvuru yapabileceklerdir.

1 Elektrik Teknisyeni Alımı: Endüstri Meslek veya Ticaret Meslek Liselerinin Elektrik-Elektronik Teknolojisi bölümünden mezun 36 yaşından gün almamış olan adaylar başvuru yapacaklardır.

Memur Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Üniversite ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını 6 Şubat 2023 – 20 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacaklardır. Adaylar başvurularını Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapmaları gerekmektedir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.