Hacettepe Üniversitesi 33 Sözleşmeli Personel Alımı

Hacettepe Üniversitesi 33 Sözleşmeli Personel Alımı

14 Haziran 2016 Tarihinde Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İçin İlan Yayınlandı. Sağlık Personeli Biyolog, Tabip ve Hemşire Olarak Toplam 33 Kişi İsithdam Edileceği Açıklandı.


Hacettepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı için ilan yayınladı. Sağlık Personeli Biyolog, Tabip ve Hemşire olarak toplam 33 kişi istihdam edilecek. Başvurular kurumun İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’ne nüfus cüzdanı ve fotokopisi, diplomalarının ve veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, KPSS sonuç belgesi (internet ortamında alınan sonuç belgesi yeterlidir), erkek adaylar için terhis belgesinin aslı ve fotokopisi ile birlikte 28 Haziran 2016 tarihine kadar şahsen yapmaları gerekmektedir.

Tabip alımı için KPSS şartı aranmamaktadır. Tıp Fakültesi mezunu olmak, Kanser Epidemiyolojisi alanında yüksek
lisans eğitimi almış olmak ve Sigara Bıraktırma konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi olmak ve deneyimini belgeleyebilmek şart.

Hemşire alımı için KPSS P3 puan sıralaması dikkate alınacaktır. Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmak şart.

Biyolog alımı için KPSS P3 puan sıralaması dikkate alınacaktır. Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü 4 yıllık lisans mezunu olmak, Moleküler Biyoloji teknikleri, otomatik pipet kullanımı, PCR, DNA ve RNA izolasyonu ve ELİSA deneyimini çalışma belgesi ile kanıtlamak şart.

Genel şartlar:  Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01.01.1981 ve sonrası doğumlu olmak (Tabip pozisyonı için yaş sınırı aranmamaktadır.) Alım yapılacak branşta belirlenen fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek. Başvuru yapacak adayların son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4-B) olarak çalışmamış olmak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.