Hadim Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Hadim Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Hadim Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelik hükümlerine göre; Hadim Belediyesi’ne işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere 1 adet “Büro İşçisi”, 1 adet “Şoför “ alımı yapılacaktır.

Genel başvuru şartları; Erkek Adaylar için (Askerliğini Yapmış olmak), affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. ,Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak ve görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmamak olarak belirtilmiştir.

Büro işçisi alımı için : Kimlik (T.C.Numarası Yazılı), 2014 Yılı KPSS Sınav Sonuç Belgesi(En Az 60 puan almış olmak), Ön lisans (Dış Ticaret ) Diploması, Bilgisayar Destekli Muhasebe 320 saat ,Web Tasarımcısı 192 saat, Bilgisayar Operatör işletmenliği 180 saat, Çocuk Gelişimi 100 saat, Etkili İletişim Becerileri 30 saat, İngilizce 100 saat belgeleri gerekmektedir.

Şoför alımı için : Kimlik (T.C.Numarası Yazılı), E-Ehliyet Belgesi(En az 3 yıllık), SRC5 + Tanker Belgesi, Petrol Dağıtım Firmalardan birisinden alınan Güvenli Tanker Sürüşü eğitimi aldığını gösterir belge,  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının yetkilendirdiği yeterlilik belgesi vermeye yetkili eğitim kurumlarından SRC5 Temel Tanker (Tehlikeli Madde) eğitimi aldığını gösterir belge, Terhis Belgesi ve Diploma gerekmektedir.

Başvurular, 29 Ağustos tarihinde başlayacak olup 7 Ekim tarihinde sona erecektir. Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri’ne şahsen veya elektronik ortamda İşkur Resmi İnternet Sitesi üzerinden yapılacaktır

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum