Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu En az Orta öğretim mezunu Daimi 49  Kamu Personeli Alımı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu En az Orta öğretim mezunu Daimi 49 Kamu Personeli Alımı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu En az Orta öğretim mezunu Daimi 49 Kamu Personeli Alımı

HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Hakimler ve Savcıları Kurulu bünyesinde çalıştırılmak üzere, ilan ekindeki EK -1 sayılı cetvelde nitelikleri ve şartları yer alan kadro ve pozisyonlara, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında İŞKUR aracılığıyla "sürekli işçi" alınacaktır.


Şartları tutan adayların, 18.02.2019-22.02.2019 tarihleri arasında başvurularını İŞKUR Ankara İl Müdürlüğüne şahsen veya www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

GENEL AÇIKLAMALAR:

1. İlan edilen kadrolara başvuru sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin birinci fıkrasının (D) bendi ve 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecektir.

2. 2527 sayılı Kanun hükümleri saklı kalmak kaydı ile adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

3. EK-1 de yer alan kadro ve pozisyonlardaki talepler Ankara ili düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi itibarıyla Ankara'da ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.

4. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmaları gerekmektedir.

5. Adayların Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamaları gerekmektedir.

6. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'de başarılı olmak ya da Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 5'inci maddesinde belirtilen "işe göndermede öncelikli olanlar" işe yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecektir.

7. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı aranan taleplerde, ön lisans mezunları için; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan KPSS'den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

8. Kuraya tabi asıl aday listesi; İŞKUR'un gönderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı liste esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı; öncelik hakkına sahip olarak başvuranların listesi ise, bu kapsamda bulunanların tamamı esas alınmak suretiyle münhal kadronun dört katı olarak noter huzurunda kura ile belirlenecektir.

9. Kura çekimi 05/03/2019 tarihinde saat 10.00'da Hakimler ve Savcılar Kurulu konferans salonunda noter huzurunda yapılacaktır.

10. Kura sonucu isimleri belirlenen asıl adaylar ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan üstünlüğüne göre isimleri belirlenen adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav, adayların başvurdukları hizmet alanına ilişkin mesleki bilgi ve becerilerden, yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacaktır. Ayrıca, şoför pozisyonu için uygulama sınavı da yapılacaktır.

11. Sözlü ve uygulama sınavına girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

12. Tüm duyurular www.hsk.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. Bu duyurular tebliğ mahiyetinde olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

13. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumsuz olanlar ile kamu kurum ve kuruluşlarından herhangi bir sebeple görevinden veya mesleğinden ihraç edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

14. Ataması yapılan kadro ve pozisyonlar için iki aylık deneme süresi uygulanacaktır. İş sözleşmesi Hakimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekterliği tarafından deneme süresi içinde bildirim süresine gerek olmaksızın ve tazminatsız feshedilebilecektir.

15- Atanma hakkı kazanan işçilere işe başlatıldığı yıl için günlük ücret;

a- Temizlik Görevlisi ve Peyzaj Bahçıvanı pozisyonunda istihdam edilecek işçilerine 2019 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %4'ü (günlük brüt 88,69 seksen sekiz lira altmış dokuz kuruş),

b- Şoför (Yolcu Taşıma), Sıhhi Tesisatçı/Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Elektrikçi (Genel), Mobilyacı ve Bilgisayar Teknisyeni pozisyonlarında istihdam edilecek işçilere 2019 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonunca belirlenen bir günlük normal çalışma karşılığı belirlenen asgari ücretin %30'u (günlük brüt 110,86 yüz on lira seksen altı kuruş), oranında artırılmış olarak ödenecektir.

Atamaya Hak Kazananlardan İstenilecek Belgeler

1- Öğrenim belgesi,

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- Adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. Adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir),

4- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir)

5- İş Talep Bilgi Formu (Fotoğraflı)

6- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Fotoğraflı, bilgisayar ile doldurulacak).

7- Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak sağlık kurulu raporu istenecektir.

İl Düzeyi

Meslek adı

Kadro

Sayısı

Yaş Sınırı

Öğrenim Düzeyi

Nitelik Koşulu

Çalışma

Periyodu

Statüsü /Kişisel Durumu

Görev

Yeri

Kura Tarihi

Sınav Tarihi

KPSS puanı

Ankara

Temizlik Görevlisi

21

18-35 yaş

İlköğretim veya

Ortaöğretim

En az İlköğretim mezunu olmak

Belirsiz süreli (daimi )

Normal

Ankara

05.03.2019

19.03.2019

Aranmayacak

Ankara

Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı

1

18-35 yaş

En az ortaöğretim (Lise ve Dengi) en çok önlisans

Meslek liselerinin; sıhhi tesisat,ısıtma ve sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, tesisat teknolojisi (ısıtma ve doğalgaz), tesisat teknolojisi( ısıtma doğalgaz iç tesisatçılığı), tesisat teknolojisi ( ısıtma- doğalgaz sebeke tesisatçılığı) bölümlerinden mezun olmak Meslek Yüksekokulların; Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi bölümlerinin birinden mezun olmak

Belirsiz süreli (daimi )

Normal

Ankara

05.03.2019

19.03.2019

Aranmayacak

Ankara

Elektrikçi (Genel)

1

20-35 yaş

En az ortaöğretim (lise ve dengi) en çok ön lisans

Meslek liselerinin; elektrik, bobinajcılık, elektrik- elektronik, elektirik-elektronik teknolojisi, otomatik kumanda, elektrikcilik, elektrik tesisatcılığı, elekromekanik taşıyıcılarlar, endüstirel elektronik, elektronik bölümlerinden birinden mezun olmak Meslek Yüksekokulların; Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik, Elektrik- Elektronik Teknikerliği bölümlerinin birinden mezun olmak

Belirsiz süreli (daimi )

Normal

Ankara

05.03.2019

19.03.2019

Aranmayacak

Ankara

Şoför (Yolcu

Taşıma)

15

25-35 yaş

ön lisans

1.Herhangi bir ön lisans mezunu olmak

2.En az B sınıfı (manuel vites) sürücü belgesine başvuru tarihi itibarıyla 3 yıldan fazla süredir sahip olmak.

3. Psikoteknik değerlendirme belgesine sahip olmak.

Belirsiz süreli (daimi )

Normal

Ankara

20.03.2019 (Sözlü ve uygulana sınavı)

En az 60 puan

Ankara

Mobilyacı

1

18-35 yaş

En az ortaöğretim (lise ve dengi) en çok ön lisans

Meslek Liselerinin; mobilya ve dekorosyan, ahşap teknolojisi, ağaç işleri, mobilyacılık, iç mekan tasarımı bölümlerinden mezun olmak.

Meslek Yüksek Okulların; Mobilya ve Dekorasyon bölümlerinden mezun olmak.

Belirsiz süreli (daimi )

Normal

Ankara

05.03.2019

20.03.2019

Aranmayacak

Ankara

Bahçıvan - Peyzaj Bahçıvanı

1

18-35 yaş

En az ortaöğretim (lise ve dengi) en çok ön lisans

Meslek liselerinin; peyzaj bölümü mezunu olmak veya lise mezunu olmanın yanında bahçecilik/çicek düzenlemeciliği dalında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak Meslek Yüksekokulların; Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümünden mezun olmak

Belirsiz süreli (daimi )

Normal

Ankara

05.03.2019

20.03.2019

Aranmayacak

Ankara

Bilgisayar Teknolojisi

Teknikeri

5

18-35

ön lisans

Meslek Yüksekokulların; Bilgisayar ve enformasyon sistemleri, bilgisayar donanımı, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilgisayar teknolojileri ve yönetimi, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, muhabere ve elektronik bilgi sistemleri programlarının 

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.