Hastanenin önünde virüs alarmı!

Hastanenin önünde virüs alarmı!

Hastanenin önünde virüs alarmı! Testi pozitif çıkan kadın bakın ne yaptı...

İstanbul’dan Diyarbakır’a gitmek için yola çıktıktan 1 saat sonra hastaneden aranarak Covid-19 testinin pozitif çıktığını öğrenen Süreyya Ç.’nin otobüsle hastaneye getirilme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Süreyya Ç.’nin hastanenin önündeki korkuluğa bıraktığı atkısı dezenfekte edildi.

İstanbul’da bir hastaneye giderek corona virüs testi yaptıran, ancak sonucun çıkmasını beklemeden önceki gün Diyarbakır’a gitmek için yola çıkan Süreyya Ç., otobüs yolculuğunun başlamasından 1 saat sonra hastaneden gelen telefonla testin pozitif çıktığını öğrendi.

Süreyya Ç., durumu muavin ve otobüs şoförüne bildirdi. Telefonda şoföre en yakın hastaneye gitmesi belirtilince Süreyya Ç., otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Süreyya Ç.'nin getirilme anları ise hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı. Süreyya Ç.'nin otobüsten indikten sonra corona virüs hastası olduğunu bilmesine rağmen boynundaki atkıyı hastanenin korkuluklarına bıraktığı ve muavinin yaşlı kadının eşyalarını hiçbir önlem almadan taşıması da kameralara yansıdı. Süreyya Ç.'nin atkısı ve bıraktığı yer, ekipler tarafından dezenfekte edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.