Hava Harp Okulu Öğrenci Alımı

Hava Harp Okulu Öğrenci Alımı

Hava Harp Okulu Öğrenci Alımı

Hava harp okuluna çok sayıda öğrenci alımı gerçekleştirilecektir. Eğer sizde hava harp okulunun bünyesinde çalışmak istiyorsanız bu ilanımızı kesinlikle kaçırmayın.

 İşte alınacak olan öğrenciler hakkında detaylı bilgiler ve iş başvuru şartları! 2016 yılı içerisinde alınacak olan hava harp okulu öğrencileri 13 mayıs 2016 tarihine kadar hava harp okulunun internet sitesi üzerinden başvuru ile alınacaktır. 

Hava harp okulunun bu iş ilanı için belirlemiş olduğu başvuru şartları aşağıdaki gibidir;

 - Kesinlikle T.C vatandaşı olmanız gerekmektedir. - Kesinlikle herhangi bir askeri okuldan atılmış olmamanız gerekir veya çıkmış olmamanız gerekir. Sivil okullarda da aynı şekilde bu kural geçerlidir. - 2016 yılı içerisinde yapılmış olan YGS ve LYS sınavlarından taban puanı almış olmanız gerekmektedir. 

- En fazla 20 yaşında olmuş olmanız gerekmektedir yani 20 yaşını geçmemiş olmanız gerekmektedir. - Hava harp okulunun girişlerinde herhangi bir engelinin bulunmaması gerekmektedir. 

- TSK'nın yapacağı sağlık muayenesinde herhangi bir engelinin bulunmaması gerekir. Aynı zamanda kişilerin yaş, boy, kilo oranlarına dengeli bir şekilde sahip olması gerekmektedir. 

- Dilinde kekemelik, pelteklik veya tutukluk bulunmaması gerekmektedir. - Dövme gibi olaylarla karşılaşılmaması gerekmektedir. 

 Yukarıda saymış olduğumuz şartlara göre hava harp okulu öğrenci alımı yapılacaktır. Eğer sizde hava harp okuluna giriş yapmak istiyorsanız ve öğrencisi olmak istiyorsanız yukarıda saymış olduğumuz şarltarı göz önünde bulundururarak hava harp okulu öğrenci alımı ilanına başvuru yapabilirsiniz. 

Hava Harp Okulu örenci alımı başvurusunda bulunmak için lat kısımdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. http://www.ikdm.hho.edu.tr/HHOBasvuru2016/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.