Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 27 İşçi Alımı

Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 27 İşçi Alımı

Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 27 İşçi Alımı

Eskişehir Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı Tarafından Personel Alımı İçin İlan Yayınlandı. Toplam 27 Kişi Belirsiz Süreli Daimi İşçi Olarak İstihdam Edilecek.

Uçak Bakım Teknisyeni (gövde-Motor) unvanıyla toplam 27 işçi alımı yapılacak. Lise düzeyinden Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor, Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havayolu Tekn. (Gövde Motor), Uçak Gövde Motor, Uçak Motorları, Uçak Motorları Bakım ve Onarımı bölümü mezunları ilana başvurabilecektir.

SGK tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından uçak bakım, imalat faaliyetinde Uçak Bakım Teknisyeni mesleğinde çalıştırılmasında sakınca bulunmadığına ilişkin sağlık raporu getirmesi. Başvuru tarihi itibarıyla geçmişe yönelik 5 yıl içinde, YDS,KPDS, ÜDS İngilizce yabancı dil sınavlarından birine katılarak en az 45 (kırkbeş) puan almak . ÖSYM tarafından onaylanmış yabancı dil sınavları ve puanları ile eşdeğerlikleri olan sınavlara (IELTS, TOEFL IBT, TOEFL CBT, TOEFL PBT) katılıp, 45 puana eşit sayılan notu alanların da sınav başvuruları kabul edilecektir.

İlana başvuracak adayların İş İlan No (00003282725) ile İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 30 Haziran 2016 tarihine kadar başvurmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.