Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Er Alıyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Er Alıyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 3 Bin TL Maaşla Sözleşmeli Er Alıyor

Hava Kuvvetleri Komutanlığı (HKK) 2016 yılı sözleşmeli er alımı kapsamında başvuruları almaya devam ediyor. İnternet sitesinde duyurduğu başvurular ile ilgili bilgilendirmede 2016 yılı kapsamında başvuruların sürdüğünü ve adayların durumlarını güncelleyebilecekleri uyarısında bulunuldu.

HKK’da Sözleşmeli erlerin istihdam edileceği iller, Sözleşmeli erbaş ve erler yedi hizmet yılından sonra ne olacakları konusunda bilgi ve Sözleşmeli erbaş ve erler sivil memur olabilirler mi sorularına yanıt bulacağınız sıkça sorulan sorulara, maaş ve tazminat miktarlarına ve başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

HKK’da sözleşmeli er olmak için aranan şartlar nelerdir? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları sadece başvuru yapabilmekte. Bayan alımı bulunmuyor. En az ilköğretim mezunu ve 1991 ve 1996 arası doğumlular başvurabilecek. Boy kilo şartları ile diğer aranan tüm özellikler için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sözleşmeli olarak çalışacak personeller Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı birlik ve kurumların oldukları illerde istihdam edilecekleri belirtildi. Manisa, Muğla, Balıkesir, İzmir, Ankara, İstanbul, Eskişehir, Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır ve diğer illerde istihdam edileceği kılavuzda belirtilmekte. Başvuru kılavuzu için BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.