Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 Bin Askeri Personel Alımı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 Bin Askeri Personel Alımı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 Bin Askeri Personel Alımı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı Tarafından 5000 Askeri Personel Alımı Yapılacağı Duyuruldu. İlköğretim, Lise, Önlisans ve Lisans Mezunları Başvurabilecek.

En az ortaöğretim (lise) mezunu olanlar için askerlik hizmetine başlamamış/başlamış veya bitirmiş olmak şartı belirlendi. Yani askere henüz başlamamış olanlar da ilana başvurabilecek.

 Başarılı olarak tamamlanan başvuru süreci sonunda adaylara sistem tarafından şifre verilmektedir. Şifre aldığınız takdirde başvurunuz başarıyla gerçekleştirilmiştir. Şifreler e-posta adresine gönderilmemekte başvurunun tamamlanmasını müteakip otomatik olarak ekranda görüntülenmektedir.


 Belgeler ise şöyle belirlendi: Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet), Diploma fotokopisi veya öğrenci belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, (Terhis olan adaylar için) Terhis Belgesinin Askerlik Şubesi Onaylı Fotokopisi, (Askerlik Hizmetine devam eden adaylar için) “Sözleşmeli Er Olacaklar İçin Nitelik” belgesi (1 Adet). Sözleşmeli Er Aday Bilgi Formu (1 Adet), Adli Sicil veya Adli Sicil Arşiv Kaydı (1 Adet). Sözleşmeli Er Başvuru Dilekçesi (1 Adet). Mal Bildirim Beyannamesi Formu (1 adet). Vesikalık fotoğraf (20 adet) (Farklı resim kullanılmayacaktır.) şeklinde belirlendi.

İLANA BAŞVURMAK VE KILAVUZA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.