Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lise Mezunu Personel Alacak

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lise Mezunu Personel Alacak

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Lise Mezunu Personel Alacak


 Alınan personeller sözleşmeli ya  da daimi statüsünde çalışmakta olup başvurular İŞKUR tarafından kabul edilmektedir. Yeni yayınlanan bildiri ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı bağlı 1. Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı bünyesinde daimi işçi statüsünde çalışmak üzere en az lise mezunu personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Türkiye İş Bulma Kurumu tarafından yayınlanan bildiri ile 1. Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığının daimi işçi alacağı duyuruldu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonda istihdam edecek.

1 Teknik Ressam, 1 Kimya Teknisyeni ve 2 Elektronik Teknisyeni

Yukarıda adları geçen pozisyonlara yanlarında belirtilmiş olan sayı kadar kamu personeli alınacak. Başvuru yamak isteyen adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesi aracılığı ile söz konusu kadroya müracaat edebilir. Ya da bulundukları bölgelerde ki Türkiye İş Bulma Kurumuna ait başvuru merkezleri aracılığı ile de kadroya başvurabilirsiniz. İŞKUR profilleri olmayan kişilerin kendilerine profil açması gerekmekte olup ilanlar için son başvuru tarihinin 1 Temmuz 2016 olduğu da duyuruldu. Ek olarak kadroya başvuran adaylara minimum Kamu Personeli Seçme Sınavından alınmış olan puan sınırı tanınmadı yani lise mezunu adayların tamamı başvuru yapabilir 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.