Hava Yolları Binlerce Personel Alımı Yapacak

Hava Yolları Binlerce Personel Alımı Yapacak

Hava Yolları Binlerce Personel Alımı Yapacak


kamuda istihdam edilmek üzere yayınlanan tüm memur alımı, askeri alımlar, sydv alımları, işçi alımlarının yanı sıra büyük çaplı özel iş ilanlarını da sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. 30 Nisan 2016 tarihinde toplam 57 iş ilanı ile personel alımı yapacağını duyurdu. İlan edilen bazı kadrolar için oluşan şartlar aşağıda yer almaktadır.

Misafir Hizmetleri Departmanı alımı için: En az Lise mezunu, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, İyi derecede İngilizce bilen (İkinci dil tercih sebebidir), MS Office uygulamalarına hakim, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, Misafir odaklı hizmet anlayışına sahip, Sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olanlar başvurabilecek.

Bagaj Destek Elemanı alımı için: Lise mezunu, Vardiyalı sistemde çalışabilecek, İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü, Misafir odaklı hizmet anlayışına sahip, Takım çalışmasına yatkın, Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek durumda olan, Askerlik hizmetini tamamlamış ya da 2 yıl tecil ettirmiş olan erkek adaylar başvurabilecek.

Lisanslı Uçak Teknisyeni alımı için: Üniversitelerin, Meslek Yüksek Okullarının, Meslek Liselerinin “Uçak Bakımı” bölümlerinden mezun, SHY-66 veya eşdeğeri, sınırlaması olmayan, geçerli Hava Aracı Bakım Lisansına sahip, Türbin Motorlu Uçaklarda; A, B1, B2 Lisans Alt Kategorilerinin en az birinde aktif, Tercihen; Airbus A320 ve/veya Boeing 737-800 uçak tiplerinde “Onaylayıcı Personel” olarak yetkili ve son iki senede altı ay fiili bakım tecrübesi olan ve bunu bakım kayıtları ile gösterebilen, SHT-66L-HS gereklerini sağlayacak şekilde İngilizce bilgisi olanlar başvurabilecek.

Teknik Depo Elemanı alımı için: En az Lise mezunu,  MS Office programlarına hakim ve ERP bilgisine sahip, En az orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip, En az 2 yıl lojistik ve depolama alanında tecrübeye sahip, B Sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Seyahat engeli olmayan, Vardiyalı düzende çalışabilecek olan, Askerlik hizmetini tamamlamış, Antalya'da ikamet eden veya edebilecek olanlar başvurabilecek.

Apron Memuru alımı için: Havacılık sektöründe en az 1 yıl deneyim sahibi,  En az lise mezunu, Orta düzeyde İngilizce bilen,  İletişim becerileri güçlü, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilenler başvurabilecek.

Atölye Teknik Memuru alımı için: Havacılık sektöründe en az 1 yıl deneyim sahibi, En az lise mezunu, Orta düzeyde İngilizce bilen, İletişim becerileri güçlü, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen, Zaman yönetimi ve organizasyon becerisi yüksek, Sorun çözme yeteneği gelişmiş, Askerlik hizmetini tamamlamış, Anadolu Yakasında ikamet eden veya edebilecek durumda olanlar başvurabilecek.

Operatör Şoför alımı için: E sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, Tow-Car, Towbarless, De-İcing, Follow-Me, Apron otobüsü, Merdiven, Bagaj Konveyörü, Forklift, ACU, ASU, GPU, transporter, Ambulift/MedCar (Liftli araçlar) High Loader, Traktör, Forklift, High-Loader (liftli araçlar) gibi araçları kullanabileceğini gösterir sertifikası olan, 3'lü vardiya düzenine uyum sağlayabilecek, 20-40 yaş aralığında Bay elemanlar başvurabilecek.

İşçi alımı için: Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, İşçi ( Şut Altı, Apron, Temizlik) olarak çalışmak üzere, B/E sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen, 3'lü vardiya düzenine uyum sağlayabilecek, 20-40 yaş aralığında Bay elemanlar alınacak.

Pegasus Hava Yolları personel alım ilanlarına ulaşmak ve online başvuru yapmak için Tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum