Haydar Baş'ın vefatından sonra bir şok daha!

Haydar Baş'ın vefatından sonra bir şok daha!

Haydar Baş'ın vefatından sonra bir şok daha!

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın ardından MYK üyesi Prof. Dr. Mustafa Er de iç kanama nedeniyle yaşamını yitirdi

Koronavirüsten dolayı hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş’ın partisinden Prof. Dr. Mustafa Er yaşamını yitirdi.

Haydar Baş'ın koronavirüs tedavisi gören eşi ise iyileşerek taburcu oldu. Geçen hafta koronavirüse yakalanan ve hayatını kaybeden Haydar Baş’ın partisinin MYK üyesi mide kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Er’in yaşamını yitirdiği duyuruldu. Mustafa Er, Haydar Baş’ın ölümünden sonra şu mesajı paylaşmıştı:

"Çok değerli büyüğüm, canından aziz bildiğim, muhterem Prof. Dr. Haydar Baş hocamı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. O ömrünü adadığı mevlasına ve sevdiklerine kavuştu. Bizi öksüz bıraktı, hasreti yüreğimizi dağladı. Kavuşacağımız güne kadar emanetin emanetimizdir. Yaktığın hak meşalesini ve ehlibeyt sevgisini sana kavuşuncaya kadar yolumuzu aydınlatacak. Güle güle git babam.

Hasretle seni bekleyeceğim.”

ÖLÜM NEDENİ KORONA DEĞİL, DAMADI DA DEĞİL Öte yandan BTP sözcüsü Lütfullah Önder yaptığı açıklamayla Mustafa Er'in medyada yayınlanan ifadelerin yanlış olduğunu kaydederek "Prof Dr Mustafa Er koronavirüs nedeniyle değil geçirdiği iç kanama nedeniyle vefat etmiştir. Kendisi Prof Haydar Baş'ın damadı değil partimizin MYK üyesidir. " ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.