Hazine Müsteşarlığı sözleşmeli personel alacak

Hazine Müsteşarlığı sözleşmeli personel alacak

Hazine Müsteşarlığı sözleşmeli personel alacak

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanı ile Merkezi Finans ve İhale birimi 15 sözleşmeli uzman personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Hazine Müsteşarlığı’nın 8 Mart 2016 Salı günü yayınladığı kamu personeli alım ilanı kapsamında 15 sözleşmeli uzman personel alımı yapılacağını duyurdu.

Merkezi Finans ve İhale Birimi Giriş Sınavı ilanına göre; Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu 1 kişi, İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu 1 kişi, Gıda Mühendisliği bölümü mezunu 3 kişi, Diğer mühendislik branşları mezunu 4 kişi, Matematik mezunu 2, İstatistik mezunu 2 ve hukuk mezunu 2 kişi olmak üzere toplamda 15 kişi alınacak.

Başvuru yapacak olan adayların devlet memurluğuna uygun şartları taşıması gerekiyor. Yaş şartı bu ilanda da bulunuyor. Başvuru yapacak olan adayların 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Hazine Müsteşarlığı sözleşmeli kamu personeli alımı için başvuruda bulunacak olan adayların;

Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı yani KPDS’den ve Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’ den en az 80 puan almış olması gerekiyor.

Başvurular İş Talep formunun doldurulup, diğer gerekli belgeler ile birlikte 12 Nisan 2016 tarihine kadar elden ya da posta yoluyla teslimi şeklinde yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.