Heyecanlandıran haber!

Heyecanlandıran haber!

Heyecanlandıran haber!

27 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşen törende tanıtılan Türkiye’nin ilk yerli otomobili, vatandaşları heyecanlandırmaya devam ediyor. Bilişim Vadisi'nin açılış töreni organizasyonunu gerçekleştiren YRD İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz: ‘’Araçlar 7 bölgeyi dolaşacak.’’ müjdesini verdi.

 

Fikret Karadeniz’den vatandaşları heyecanlandıran yerli otomobil açıklaması geldi. Yerli otomobilin tanıtım organizasyonu kapsamında yapılacak faaliyetlerine ilişkin konuşan Karadeniz, 40 yıldır reklam sektöründe yer aldığını ve Türkiye'nin Otomobili ön gösterim aracı tanıtımı projesine yaklaşık 1,5 ay önce Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın talimatıyla başladıklarını söyledi. Karadeniz sözlerine: "TOGG ekibiyle ben daha öncesinde tanışmıyordum. TOGG CEO'su Gürcan Bey ve ekibiyle tanışıp onların profesyonel yaklaşımlarını, heyecanlarını görünce aynı heyecanı biz de yaşamaya başladık. Gerçekten çok doğru ve başarılı bir ürün ortaya koymuşlardı. Ben şahsen kasım ayı başı gibi otomobilleri gördüm onların heyecanın nedenlerini çok net anladım ve bu heyecanı birebir yaşamaya ben de başladım." diyerek devam etti.
 
YERLİ OTOMOBİL 7 BÖLGEYİ DOLAŞACAK
Fikret Karadeniz, yerli otomobilin vatandaşla buluşması için önemli hazrılıklar içerisinde olduklarını söyledi.Vatandaşların yerli otomobili görmek için sabırsızlandığını aktaran Karadeniz:

"Ben, TOGG CEO'muz Gürcan Karakaş ve Pazarlama Müdürü Çağ Günaçar'ın marka lansmanı sırasında böyle bir projelerinin olduğunu biliyorum. Gürcan Bey de Çağ Bey de sonraki dönemlerde bu tip planlamalar yapacaklarından bahsettiler. Ama bugün için erken. Çünkü önceki gün yaptığımız bir ön gösterimdi yani bir lansman bile değildi aslında. Marka lansmanı daha sonraki bir aşama ve marka lansmanıyla birlikte bildiğim kadarıyla araçlar 7 bölgeyi dolaşacak ve vatandaşlarla buluşturulacak. Türk insanı bunu hak ediyor. Yıllardır beklediğimiz bir şeydi bu. Herkesin belki yakından görmesi, temas etmesi, dokunması çok katkı sağlayacaktır. Pazarlama stratejisi olarak da çok katkı sağlayacaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.