Horasan Belediye Başkanlığı 15 Personel Alımı

Horasan Belediye Başkanlığı 15 Personel Alımı

Horasan Belediye Başkanlığı 15 Personel Alımı


Horasan Belediye Başkanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 15 kişi Büro İşçisi ünvanıyla kamu işçisi olarak geçiçi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 8 Temmuz 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Büro İşçisi alımı için kurumdan yapılan açıklama şu şekilde oldu : " 13/07/2016 tarihinde saat 10".00 da Horasan Belediye Başkanlığı Hizmet Binasında Kura çekimi yapılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için işveren tarafından ayrıca davet yapılmayacaktır.  İlköğretim ve İlköğretim düzeyinde bir eğitim gerektiren ve kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kuraya tabi taleplerde ise durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir." İşyeri ile iletişime geçmek için irtibat telefon numarası :" 0442 7114200 "           

 İlana başvuracak adayların (00003290503) iş ilan no ile Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 8 Temmuz 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.